Celebration Of a dream

av Anna Viresha

För 5 år sedan fick jag kontakt med underbara Erica Palmkrantz. Då väcktes en dröm att gå hennes Raw Life Education utbildning.. Nu sitter jag här och är certifierad. Jag har massa mer kunskap till att leva ett ännu  renare liv. Laga mat i alla regnbågens färger. Med råvaror som får dig att komma i kontakt med din inre kärna. Läka. Föryngras .Att vibrera. Lysa som solen ännu mera. Jag gjorde redan för 10 år sedan ett medvetet val för miljön genom att välja ekologiskt och närproducerat. Bidra till att moder jord mår bra. Och NU sitter jag här med en ännu djupare kunskap och mera verktyg.

Wow vilken känsla. Blundar, känner in värmen i min kropp. Energin som är så lätt och så kraftfull på samma gång. Som att jag kan flyga fram . Obeskrivligt. Tacksamheten till att jag gör detta. Vilken boost och gåva till mig själv, min familj och andra som jag ska väcka till ett renare liv. Att skapa en ren inre miljö som skiner på utsidan av din kropp. Yes

Här kommer lite bilder från helgens magi

Vi fick göra våran egna 3-rätters meny och bjuda alla på .Jag och Jolie var ett team i flow och ljus. Det var helt underbart. Sommartema .

Ge din kropp maximal näring genom att äta alla regnbågens färger på maten. Boosta dig med mina superfoods och örter som vibrerar för dig.. Bli hög på maten och möt livet <3

Inlägg du kanske gillar

1 kommentera

Sarah 7 augusti, 2018 - 09:45

Det ser helt fantastiskt ut. Stort grattis till ditt diplom, fina Anna! <3

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.