Min bok

av Johan

Häng med på min spännande livsresa där sjukdomar, kostförändring, inre resor och kärleksturer har huvudrollen. Från att vara passagerare till att själv styra ratten mot livets förtrollande värld. Jag vill väcka just dig till att ta vara på livets magi fullt ut.

Hur kan tex tre tunga livsomvälvande diagno- ser på 3 år bli kärleksfulla gåvor? Bröstcancer, mastoidit och ansiktsförlamning. Hur kan rädslan, smärtan, sårbarheten och tårarna gå över till djupa lärdomar som gett ett glittrande leende inifrån & ut.

Idag slår mina inre sprakande livsgnistor igenom min hudkostym, med ett bröst. Jag utstrålar och känner en djupare kvinnlighet som jag aldrig varit i närheten av.

Genom mina sjukdomar fann jag att allt är möjligt och nu litar jag till fullo på min inre kompass. Jag har fått en extra livsbiljett – en biljett till en berg- och dalbana med överflöd och motstånd.

Med mitt stora generösa hjärta bjuder jag även på en inblick hur enkla kostförändringar tar dig upp på energitrappan. Till nivåer som du inte trodde var möjligt. Tillåt nya pulver & matvaror flytta in på dina hyllor i regnbågens alla färger. Det skapar matmagi både för ögat och magen. Wow nu rockar vi livet.

Förbeställ ett signerat exemplar

Kostnad: 249kr + 49kr i porto
Swishnr: 070 898 65 69    Vackra mig - Ett bröst men lever mitt drömliv - Anna Malm