We are born to be real – Not to be perfect

av Anna Viresha

Jag känner hur kroppen vibrerar & är i stillhet. Hur mitt hjärta slår, det är öppet. Välkomnande, sprider kärlek. En känsla av frihet. Frihet att våga . Frihet att komma ut. Ut ur det som är med en acceptans av det som är. Det har snart gått 4 månader sedan jag fick veta att det levde cancer tumörer min kropp. Och 3 månader med ett bröst.

Detta är jag nu. Jag är jag oavsett. Jag tittar på mig själv i spegeln och känner en harmoni av det som är. Det är ok och vackert på sitt sätt. En stolthet växer av att jag klarat denna resa så bra hittills. Att inte slå på min kropp för att jag bara har en bröstvårta. Det där ordet ”bara har”. Jag har ju så mkt mer. Jag har ju faktiskt KVAR en bröstvårta som harmoniserar med mitt andra bröst. Det har inte gått en dag då jag känt att det ser konstigt ut. Nej då, jag ser det varje gång som en tacksamhet för bilden först var ju att det skulle vara helt tomt och slätt. Jag har även min styrka och mitt ljus som växer mer och mer, lyser mer och mer. Djupare och djupare kommer jag närmare mig själv och livet. Jag har kärlek i hela mig. Jag är kärlek. Jag är inte mitt bröst. Jag identifierar mig med mitt inre jag. Det är då den yttre skönheten växer. Det du inte kan sätta ord på. Det bara är där. Ljus och kärlek

Jag tillåter mig stanna upp vardagen och bara vara. Att reflektera av livet som så fort sveper förbi. Fångar stunder med total närvaro. Att tex bara ligga på golvet och känna hur moder jords kraft växer inom dig . Med världens sötaste Vida. Och att bli pussad i oändlighet av underbara Tarzan. Då fångar jag stunden, stillhet att bara vara, i total närvaro och total tacksamhet. Hundar är fantastiska och ger så mkt läkning till oss. De sprider ett sånt lugn, så mycket kärlek ,glädje, livskraft och healing. <3 Saknar min Prema som är på äventyr i Finland. Sen blir det pusskalas då hon kommer hem, längtar….

Jag känner massa saker. Jag har så mycket som bubblar på olika sätt och vad det än är så känner jag tacksamhet av att känna. Att tillåta. Att vara såhär lycklig och glad – det är vibrerande. At vara sårbar och tillåta vågor av rädslor stunder då du öppnar upp. Att våga…..Det är så mycket skoj på gång framöver innan min strålning. Och det kommer fortsätta..med ett bröst , med min inre skönhet och kärlek till mig själv för den jag är.

Jag vill fortsätta utvecklas, ta risker , följa med rädslan och se vart livet tar mig. Nyfiken på vart vägen leder tar jag mina steg framåt på min väg. Tackar mina kära fötter som bär mig varje dag. Jag är glad att gå i mina skor <3 Kärlek Namaste.

Inlägg du kanske gillar

11 kommentarer

Kerstin Carleljung 30 juli, 2018 - 09:00

❤️❤️❤️

Svara
Carina Evertsson 31 juli, 2018 - 06:10

Fina Anna
Ja, låt ditt ljus och styrka fortsätta att växa!
Kärlek till dig.❤️

Svara
PaltroxT Review 21 september, 2018 - 02:03

Yeah bookmaking this wasn’t a speculative decision outstanding post! https://www.slmatrix.com/?q=node/5689

Svara
folorentorium 14 januari, 2019 - 02:02

magnificent submit, very informative. I wonder why the other specialists of this sector do not notice this. You must proceed your writing. I am confident, you’ve a huge readers’ base already!

Svara
Viresha 15 januari, 2019 - 13:40

Oh thank you so much, yes there have been a lot of readers <3

Svara
are coconut oil 16 november, 2019 - 05:51

whoah this weblog is great i love reading your posts.
Stay up the good work! You know, a lot of individuals are
looking around for this info, you can help them greatly.

Svara
Viresha 16 november, 2019 - 21:26

Thanks <3 Happy to hear =)

Svara
tinyurl.com 21 november, 2019 - 07:05

Asking questions are truly nice thing if you are not understanding anything
completely, but this article gives pleasant understanding yet.

Svara
Viresha 21 november, 2019 - 19:07

You can ask question as well of course =) Im just happy that you pay attention to my blogg =)

Svara
tinyurl.com 21 november, 2019 - 21:24

This is very interesting, You are an overly skilled blogger.
I have joined your feed and look ahead to searching for more of your
magnificent post. Additionally, I have shared your web site
in my social networks

Svara
Viresha 23 november, 2019 - 13:56

Oh is it true =) what kind of networks? Thanks you =)

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.