Att leva i livets alla nyanser

av Anna Viresha

Lyxliv Monaco

 En dos av Monacos lyx & skimmer. Jag fick en möjlighet, en nyckel till dörren som leder mot en av mina drömresor. Att få en glimt av lyxlivets sida. Att bli bortskämd till max från alla håll.

Ja Monaco är en favorit sedan tidigare. Där finns ett vackert hotel ,Monte Carlo De Paris,som jag alltid beundrat. Ett hotel i antikens känsla.100 år gammalt .Så vackert som ett museum inuti. Omringat av alla dessa bilar. I olika märken och nyanser. Wow . Jag älskar bilar och bara stå och titta. Jag njuter av varje sekund . Tar emot. Iakttar arrogansen som många slungas in i. Ler mot den och är kvar i mitt center. Livet är generöst.

Jag har alltid gillat kvalitet, design och det där lilla extra. Innan jag började min inre resa var detta parallellt med ett intresse oxå en bubbla. En yta att höjas i och bli identifierad me. Bli accepterad och vara någon. Att bli sedd för ngt än det som fanns inuti. En yta som låg på min glittrande diamant .Att gömma mej bakom för att oxå fylla  de tomrum som fanns inom mig.

När du hittar hem i dig själv & fylls ditt tomrum med kärlek till dig själv. Hitta din buddha inombords. Det är en obeskrivlig känsla som inget annat i världen kan få dig att känna. Rött…orange…värme..pulserande energi som sprids i varje cell. Oändlig glädje.

Då får allt detta med lyx ett helt annat perspektiv.Att göra saker från hjärtat.Idag unnar jag mig det för att njuta i vackra miljöer med god mat och guldskimmer. För att stödja hållbar design med bra villkor och närproducerat. Att vara i det med kärlek och glädje. Jag är fortfarande jag oavsett om jag går i skogen och mediterar vid en sjö , eller går på fine dining i Monaco där 2 kypare drar ut stolen samtidigt.Och min väska får en egen plats på en sammetspall bredvid. Jag lyser ljus och ler överallt. det andra blir en krydda på min doftrika väg i livet. Det är jag så värd efter allt som varit i år och inför det som komma skall. Här bjuder jag på lite bilder av min 5 dagars magiska resa som jag aldrig kommer glömma. TACK <3

Hämtas av en mkt stilig man i bästa kostym på flygplatsen. Åker mot Monaco i en stilfull Mercedes S class. Ja det började bra =) På hotellet möts vi av denna pampiga charm och vackra skulpturer tittar fram överallt. Det är så mycket personal i alla hörn, jag ler och tar emot

Våran svit är helt magisk, här kan jag bo ett tag. Och se ut över den vackra hamnen & livet utanför.

 

Hotelets restaurang Le Grill är i världsklass. Det stod ca 20 servitriser till vårt förfogande då vi steg in =)

Här finns ögongodis i bilarnas väld i oändlighet, jag har fotat massa så kul att titta på

 

Varje dag tog vi hotellets shuffle till privata stranden. Njöt av maten och de ljumna vattnet som renade hela mig.

Hotelets spa var I 3 våningar och här fanns ordagrant ALLT. 30 behandlingsrum ,en hel värld i avslappning med hälsosamma drycker , pooler , butiker ja. Att få ligga med denna utsikten var fantastiskt.

 

Evita, ett rawfood cafe som är med i Michelin Guiden, vissel så gott & massa inspiration till våran juicebar som slår upp portarna i oktober. 

Och såklart ett besök på Buddha Bar . Alla sagor har ett slut & ja, det var inte sista gången jag åkte till Monaco <3

 

Bye bye Monaco for now….

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.