Behind your social mask

av Anna Viresha

Vi kan aldrig veta exakt vad som döljer sig bakom en bild. Den sociala masken där det oftast domineras av att det för många ska se så bra ut. Men ögonen är själens spegel . Och den spegeln är sanningen till det som finns där. Inne i vårt inre djup och välmående. Inte ens den bästa mästaren i att ljuga kan dölja det…

Jag är väldigt öppen med mitt liv. Jag älskar att skriva av mig när saker triggas i mig. . För att inspirera. Det är en passion och en inre gåva i mig.

Priset du får betala för att du inte varit privat ….

Jag får ta många tuffa matcher i mitt liv. Fler än jag lägger ut på blogg och sociala medier…

Jag kan pga detta välja att låta människor försöka sänka mig ner i deras mörker. Eller…så ser jag det som en utmaning . Att hitta andra infallsvinkar. Se min vinst i matchen. Jag kämpar och ger aldrig upp. Detta får mig att lyfta ännu mera i mitt ljus . Vägen dit kan skapa mkt oro, tårar och sårbarhet. Det gör ont i hela min kropp. Men belöningen efter att ha tömt ut är underbart helande. Läkande och det skapar en lugn styrka i hela kroppen.

Det är mitt sätt att se på saker som sker, hur jag kan ta människors elakheter som lärdomar utan att döma deras ryggsäckar…Allt som triggas sitter i oss själva.

Pin på citat

Whole in one 

Som tex att människor verkar triggas av det liv  jag lever. Som jag lever för mig. Mitt liv, mina skor att gå i. Skor som utstrålar mycket glamourösa möjligheter parallellt med mina motstånd som vissa kanske inte ens får känna udden på i sina liv. . Kanske för att jag är så stark och klarar utmaningar ? Står i min sanning och lever livet fullt ut . För mig och min familj som är allt .

Jag önskar attt vi ska våga leva livet utan rädslan att bli svartmålade. . I mitt fall väcker jag ju tydligen mycket i dom som ej klarar av att jag lever som jag lever. Det blir som en fin kvinna sa till mig idag. Whole in one.. Kanske de en dag förstår vad det egentligen handlar om? I dom… jag lever ju vidare i mitt liv. I mina skor.

Varför är det så ? För att man lägger ut glada och lyckliga bilder? Då verkar mina inlägg om bröstcancer , ansiktsförlamning och andra motstånd jag fått de senaste 2 åren vara som bortblåsta. Hmm ja..vem vet.

The woman behind my mask

Priset du får betala för att vara för öppen privat

Jag är en stark kvinna. En ljus pelare som är här för att få människor att leva efter sina hjärtan. en nyckel till att få sina inre dörrar att öppnas . Att väcka andras känslor på olika sätt och få upp de till ytan. Att våga.

  • Jag är en ensamstående mamma som gör allt för mina små juveler. Kämpar för oss.
  • Jag är en kvinna som utstrålar livsglädje även med ett bröst.
  • Jag är företagsam med mkt idéer.
  • Jag vågar gråta mitt på stan och stå för min sårbarhet.
  • Jag har ett stort generöst hjärta
  • Jag är jag och lever i min sanning fullt ut. I mitt rampljus.
  • Och ja de flesta bilder är väldigt glada för det är sanningens ögonblick och i det vågar jag ändå stå upp för mina motstånd.

Så jag fortsätter . I motvind och medvind. För att möta just det som drar i mig . Det ska genom mig vakna. Och jag ska genom det oxå lära mig mera, få ännu mer verktyg. Så jag kan få fler nya möten i mitt liv och få mitt ljus att lysa ännu mera. För dig -med dig Namaste

Inlägg du kanske gillar

1 kommentera

Kerstin Carleljung 15 oktober, 2020 - 09:35

Förstår inte att folk har tid att vara elaka och missunnsamma. Visar bara vem dom är 🙏🏻 Så glad när du hittar glada o positiva stunder , dagar och år .
Efter allt tufft du haft ♥️ Det är du värd och glädjer mig åt dina vägnar skall du veta .
Jag är nöjd och glad i mitt liv 👍🏻🕯♥️ Alla värda .
Kram Kerstin

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.