Raw Life Kurs del 1

av Anna Viresha

Jag har under flera år haft en passion för raw food . Och att få gå denna utbildning är fantastiskt. Att få med mig ännu mer min verktygsväska att sprida .Så nu har jag varit på min första del ett på raw Life education. En helt magisk helg. Tack underbara Erica Palmcrantz för din kunskap som du sprider med kärlekoch glädje  <3

Raw food är okokt mat som inte upphettas över 42 grader. Det gör att du får ut maximalt av näringen.Vi fick lära oss grunderna inom Raw Food kost som bla är:

Energigivande – Läkande kost -Föryngrande (saktar ner åldrandet) – Bättre matsmältning -Finare hy som glöder         Viktminskning till den naturliga vikten -Hormon balanserande – Klarare blick -Ökad spiritualitet -Och mycket mycket mer

Jag har njutit av underbar natur i en sagolik miljö med starka energier . Fyllt på och tankat med alla gröna växter och blad. Klorofyll är solljus direkt ner i bladen som vi sedan får i oss utan mellanhänder. (Det bästa är att äta ngt direkt då du plockar det för maximal näring ).Klorofyll rensar ut tungmetaller och bygger upp de röda blodcellerna bla. Att äta grönt eller dricka gröna smoothies eller juicer är helt fantastiskt. Man känner hur all näring kommer direkt ut i blodet och ger liv , kraft och får fram din inre glöd. Gröna drinkar kan oxå vara väldigt detoxande

Vi har gått ute i naturen och lärt oss om levande föda, knaprat alla möjliga blad och blommor , kände mej vacker och ren – Dan Uhrbom har mixat super gräsdrinkar som mist sagt ger en speciell känsla , som att du lyfter. Och som att du blir ett med naturen. En förgrening till växtligheten och känslan av att allt är ett .Även talgbarks bollar provades och det var väldigt gott och intressant att testa. Känner mig som en grön gudinna.

Vatten , det är så mkt som finns om vårat vatten. Kranvatten för alltid kemiskt .Vatten är det som vibrerar högst för oss. Efter det kommer grönsaker . Själv dricker jag filtrerat vatten och får inte i mig onödiga metaller mm Testa och känn skillnaden och lenheten som skapas i munnen. Kommer skriva mer om vatten framöver

Vi har blivit bortskämda med underbara glassar, desserter som tårtor och dunderfrukostar wow. Känner hur hela kroppen vibrerar av ny styrka och energi. Maxat paxat med massa näring som är sååå gott också .

Mixat,rullat och torkat i torkugn.. Det finns hur mkt som helst att laga och allt är möjligt .

Näringslära med Johanna Bjurström – hur fel näring skapar sjukdomar och hur vi kan läka genom rätt kost och närings tillägg. Hur varje känsla har en del i kroppen.Tex ilska som sitter i lever, ledsamhet i magen osv. Allt hänger ihop, Outtryckta känslor skapar på sikt oxå problem och åkommer. Kroppen talar alltid till dig om ngt är fel … Ha tillit till det och se grundorsaken till din åkomma. Känn även in vad kroppen vill äta och inte just nu. Vad vibrerar för dig och inte..

En del om ekologisk hygien , raw food med träning och för barn fanns oxå på helgens meny . Magisk meditation med Dan och vacker yoga, namaste.

Hur vi gör en besiktning på oss själva, ger vi kroppen rätt bränsle för att orka och hålla länge utan små rosthål som sedan växer till det går sönder? Som att putsa de där smutsiga fönstren så du ser ut .Ja det är mkt att smälta och njuta av efter sådana här dagar. Och fältet av glädje som skapas oss emellan med nya vänner för livet <3 Tack!!!

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.