Shine like the sun

av Anna Viresha

Många frågar mig vad jag gör för att utstråla så mycket energi från min kropp. En strålande kraft som syns ut genom min hy och genom hela min aura . Jag brukar svara med ett leende 😀 Det är min näringsrika rena kost, mina rena tankar och meditation som ger mig dessa glittrande kläder. 

Vi kan alla stråla som solen själv genom att tanka kroppen med rätt bensin 🔥 Dunderladdade smoothies, medicinal svampar, superfood & färgrik kost!  🙌😋 

Högvibrerande kost ger good vibes

Tillåt dig att känna in vad som vibrerar för din kropp. En av vinsterna med att börja dricka sellerijuice på morgonen är en domino effekt av att plötsligt vilja ha mer grönt och färgrikt på tallriken. Kroppen talar till dig . Det blir även en glädje för ögat att se ner på regnbågens alla färger. Gladare känsla med bonusen till att få ett renare och balanserande liv.

Mat med livskraft blir en vinst. 

Ge dig själv den bästa presenten till att vibrera på andra nivåer du kanske aldrig ens känt. Eller trott fanns. Vi kanske tänker att det är kaffet som ska ge oss den där extra energin. För stunden. Att det är det som är din kraft till att orka och tänka klart. Ditt ankare i vardagen. Vad du inte vet är vad som händer om du gör små enkla förändringar i det du stoppar i dig. Vad det kan ge för effekter som även läker åkommor och ger ett lugn i din kropp. 

En känsla av lätthet och en ett klarare tankesätt. Testa i 28 dagar och se hur du kan bli en ännu mer strålande energifylld person. 

Vattnas i munnen :p Eko och fullt av energi. Livskraft. Tacksamt

Såhär kan en dag se ut för mig .

Jag vaknar och börjar dagen med min sellerijuice. En hel bunt med blad och allt slinker ner i juice maskinen. 

Bästa måltiden på hela dagen blir min acai bowl. Massa näring, antiage och antioxidanter som får huden att må bra och stråla. 

Chaga te med sina mängder av positiva hälsoeffekter..Chaga är en svamp som är fullproppad med nyttigheter och har använts under flera tusen år som medicinalväxt i Asien för att stärka immunförsvaret. Sprängtickan är antibakteriell, antifungal, anticandida, antiviral, balanserar immunförsvaret och är därmed bra vid autoimmuna sjukdomar.. Den dricker jag som en meditation och känner in sprängtickan som skapat detta magiska te. 

Grön boosterjuice! | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration!
Solljus direkt ner i cellerna.

Till lunch äter jag en god matig sallad med quinoa, avokado, hummus eller falafel. Ibland blir det linssoppa med sallad till eller något vegetariskt alternativ på stan. Nackdelen med att äta ute är att många idag tyvärr inte har ekologiskt eller ens närproducerat. Detta ger ännu mer gifter och tar energi från vår kropp. 

En kopp matcha te som ger massor av antioxidanter och energi utan att stressa binjurarna som tex kaffe gör. 

Ett mellanmål kan vara en proteinfylld smoothie. Banan, avokado, proteinpulver, rawkakao mixat med mandelmjölk är en av mina favoriter. 

Kvällsmiddag som lunch. Färgglatt och glädjande. 

Avslutningsvis firar jag dagen med en kombucha. Hurra. 

Vad jag inte äter som stör min balans:

  • Gluten
  • Mjölkprodukter
  • Socker ( då räknas även dadlar, äpple och agavesirap)
  • Soja produkter ( stör vår hormonella balans)
  • Alkohol

Mer om kost och varför jag inte äter vissa saker kommer i andra inlägg framöver =)

Energi som sprudlar

Så GO FOR IT., Låt din inre sol få komma fram och lysa <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.