En dröm blir sann

av Anna Viresha

                                                    

 Raw Life Educator 

Idag börjar dagen på en dröm. En dröm som jag haft i 4 år . Att nu var det dags att gå Erica Palmcrantz Aziz certifierade kurs till att bli raw food inspiratör ,föreläsare, raw food kreatör eller raw food kock!

Wow alltså. I 4 år har vi alltid varit utomlands då kursen är men inte detta året. Så det var ingen tvekan att anmäla mig så fort inbjudan kom ut. Jag anmälde mig innan mitt cancerbesked och längtade så. Att jag är i en process med cancer ska inte hindra min dröm att gå i uppfyllelse . Tvärtom, det är nu om någon gång jag ska göra detta. Inte vänta på sen, det där ordet som är så bekvämt att säga: Jag gör det sen….men jag är inte sen , jag är nu. Såna här saker och chanser som ger så mkt kunskap, gemenskap, skratt och kärlek. Stillhet i en magisk miljö med skogen och vattnet omkring. Det berikar i såna här stunder. Ger energi och tar fram din inre drivkraft. Att våga och komma framåt i livet. Det finns så mkt där som ökar ditt flöde så du inte stagnerar. Så varför vänta då livet är nu.

En överraskning blev att min syster Sarah ska med, detta bestämdes igår =) så med flow & tillit till att all logistik löstes så var det meningen att hon skulle med på denna resa. Fantastiskt att dela detta ihop <3 Systrami <3

Min tanke var oxå att detta kan öppna nya dörrar och möjligheter som jag vet att livet kommer visa sig på denna resans färd.

Mat är medicin. Jag har alltid ätit nyttig mat, ekologiskt och ren  så långt jag kan minnas. Raw food & vegetariskt med lite fisk… Aldrig vitt socker förutom om jag tar en alkoholfri mohito som är så god nån gång om året ,men då med mindre socker .Och då kommer den där sockerkicken wihiii jag flyger fram, men baksidan är att jag senare kan blir trött och dagen efter känner mig bakis. Jag sötar hellre bakverk och annat med agavesirap och ibland får jag i mig lite råsocker. Den ayurvediska kosten och läran är mig varmt om hjärtat.

Mediterar och yogar varje morgon och sover mina timmar . Jag tror detta påverkat mkt hur min cancer utvecklats, hade jag inte ätit så bra kanske den blivit värre. Jag basar även kroppen varje morgon med en tesked bikarbonat. Gärna med pressad citron .

När man börjar med personlig utveckling och känner in kroppen så går det ofta hand i hand att man känner en dragning för mer nyttig och ren mat. Lätt mat som ger en högre vibration . Så för mej var det självklart att i små steg byta ut sakerna och hitta nya spännande recept i den nya matvärlden då jag började min inre resa för 5 år sen. Mer om de längre fram. Men en sak som hjälpte mig på vägen var denna underbara bok.  Boken som blivit en succé.På ett färgglatt, humoristiskt och inspirerande sätt guidar Kris Carr till livsstilen och kosten som räddat och helt förändrat hennes och många andras liv. Efter att som 31-åring, mitt i en spirande skådespelarkarriär, diagnostiserats med obotlig cancer sökte Kris svar på hur hon skulle överleva. Hon hittade lösningen i kosten som hon numera kallar den Galna Sexiga Dieten.Och hon lever än idag och åker världen runt för att hjälpa andra. Så är tacksam för hennes kunskap idag som fick mig att byta bana.

Så nu om någonsin tänker jag ännu lite mer på vad som händer i min kropp. Med maten jag stoppar i mig. Att tänka till vad kan detta gör bra för min kropp, hur ger det en vitalitet och lyster som sparar energi till annat? Som tex att åka på en raw food utbildning , YES here i come.

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.