Systrar i farten

av Anna Viresha
Nu är äntligen förvandlingen igång på vår kommande raw food bar. Designerna har gjort de mest magnifika förslagen. Och vi har valt ut det som kändes rätt i våra hjärtan. Det kommer bli något helt eget och vi längtar så mycket inför denna dagen.
Som det ser ut öppnar vi sista helgen  i oktober med en färgglad invigningshelg .
Att få börja en resa med min lilla syster yster känns varmt & kärleksfullt. Som små var vi kreativa i våra lekar med tex barbiedockor eller att klippa ut människor från ellos magasin,skapa rum och inreda.. Idag står vi här för att skapa ihop , vara lekfulla i köket med färger och kreationer. En fantastisk känsla.
Att vi tillsammans kommer sprida mat för en bättre hälsa med mera energi. Att så frön och väcka nyfikenhet till att äta mat för att det gör något bra för din kropp. Inte bara äta för att bli mätt…Mat är medicin och medicinen är maten
Vårt fokus är just att du ska må bättre och få hjälp av oss till just dina åkommor.
Med kärlek i maten och en underbar atmosfär och all vår kunskap så känns det vackert att få bjuda på detta i just Borås <3
Att ha en stark längtan och nya spännande saker som ska hända har varit en stor sol under min tid sedan operationen.
 Vi ska ha en egen juice bar, smakar på orden och det känns fortfarande overkligt. Vart jag än rest i världen så kollar jag alltid upp hälsosamma ställen för att inspireras och få ideer. Och nu ska jag få ha ett eget ställa,wow.
JAAAA –  jag är obeskrivligt glad  för denna chans och möjlighet som kommit . Tack Livet <3

Inlägg du kanske gillar

6 kommentarer

Anders J 9 januari, 2019 - 21:54

Hej Anna.
Jag skriver till dig angående mitt besök på erat kafé Systramii.
Först och främst bör jag säga att det var allra första gången som jag provade raw food. Jag har sedan artikeln i BT tänkt komma på besök, men det ena efter det andra har alltid kommit i vägen. Men idag skedde det äntligen.

Först och främst, vilken härlig inredning ni har. Jag träffade faktiskt även hon som hade ordnat det, hon kom dit med sina två hundar och vi pratade lite. Stilrent, mysigt och snyggt.

Jag är som sagt helt grön på raw food, varav jag frågade efter lite tips om vad man skulle kunna testa som nybörjare och din syster hjälpte mig alldeles exemplariskt. Kundkontakten var perfekt och man kände sig välkommen. Väldigt viktigt för mitt val av ställe att bli stammis på.
Hon gav mnig som sagt några tips och det blev två pizza slices och ett grönt te gjort på svamp, vilket lät både spännande, nyttigt och intressant. Det visade sig vara bra tips för det var inte bara oerhört gott utan också något som gav en behaglig mättnadskänsla. Perfekt, med andra ord.

Eftersom jag är diabetiker så kan jag en hel del om kost, vad som är nyttigt och inte, så du förstår ju att jag blev glatt överraskad. Vad din syster berättade så utbildar ni er just nu och att det i framtiden kommer att kunna ges personliga konsultationer angående kost, vilket jag tycker låter fantastiskt intressant.

Sedan ganska snart exakt 10 år tillbaka så bloggar jag om både diabetes och kost men även om träning och hälsa (bland mycket annat) och kanske vi kunde samarbeta lite? Jag jobbar också med sociala medier och marknadsföring vilket kanske kan komma till användning för er att synas ännu mer. Jag har redan gjort en recension på Google samt skrivit på Instagram och Facebook om erat fantastiskt trevliga kafé.

Du var ju tyvärr inte där när jag hälsade på, men vi ses nog framöver 🙂

Svara
Anders J 10 januari, 2019 - 05:46

Hej Anna.
Jag skriver av anledning av mitt besök på Systramii igår.
Först och främst vill jag berätta att detta var absolut första gången jag kom i kontakt med raw food. Självklart hade jag hört talas om det förr, tyckte det lät intressant och har sedan er artikel i BT tänkt att besöka er. Men livet är ju som det är och saker kommer emellan, inte sant?
Hur som helst, jag var där igår och måste säga att wow, detta var bättre än jag hade hoppats på.

Jag är diabetiker sedan 40 år tillbaka och jag har en aning om näringsvärden, mineraler osv och erat café kändes som en jackpot. Precis vad jag behöver. Jag pratade med din syster också som berättade att ni just nu håller på att utbilda er ytterligare inom näringslära, samt att det i framtiden kommer att finnas möjlighet till personlig konsultation angående kost, vilket jag tycker låter fantastiskt bra. Att ni också hade sortiment utanför själva köpdisken var också ett stort plus.

Tack vare din systers tips testade jag era pizzslice samt ett grönt te av fermenterad svamp. Fantastiskt gott. Dessutom stilren interiör med personlig touch, utsikt utåt gatan, lugn och skön atmosfär och dessutom en väldigt trevlig personal som gärna berättade mer. Vid mina val av ställen att återkomma till så är dessa ingredienser enorma plus. Med andra ord, jag trivdes direkt.

Som sagt känner jag till en hel del inom kost och näringsvärden, något jag framöver kommer att koncentrera mina inlägg mer på då jag har en bloggsida sedan ganska exakt 10 år tillbaka. Med andra ord, ett samarbete kanske kunde vara intressant i framtiden, med olika tips på nyttig mat och dryck. Jag jobbar i vanliga fall på Föreningen Hemgården som kommunikatör, vilket innebär att jag också vet en hel del om sociala medier, hemsidor och marknadsföring. Kanske något ni kan ha användning för. Som din syster sa, all marknadsföring är bra. Faktiskt gjorde jag redan igår lite reklam för er på Facebook, Instagram och Google Maps då jag även är en Google Local Host som recenserar olika ställen.

Hur som helst, detta var jättetrevlig, intressant och spännande och jag kommer jättegärna tillbaka. Hoppas att vi ses.

Svara
Anders J 10 januari, 2019 - 05:54

PS. Inläggen ni gör på instgram och facebook är förvisso taggade, men det måste vara mellanrum mellan. Typ #rawfood #nyttigt #natural osv. Sedan brukar jag personligen tagga #borås och #boras för att synas mer.
Gratistips från coachen 😉

Svara
Viresha 15 januari, 2019 - 13:44

Ah e det sant? Jag gör nämligen all sociala medier jobb så brukar skriva me en gn g=) Själv vart på kurser mm men ingen sagt haha – kul att du gillar vår ide och det ör precis så som du beskriver vi vill sprida <3

Svara
Anders J 25 januari, 2019 - 09:21

Inga problem, det är bara kul att kunna hjälpa till emellanåt 🙂 Såg att det hade blivit dubbla kommentarer från mig, kan du kanske ta bort det första? Gör iofs inget. Det blir så när man har tre olika webbläsare där alla är mer eller mindre trimmade med plug-ins 🙂

Svara
Anders J 30 januari, 2019 - 15:56

När är en bra tid att komma in och kanske prata lite? Det tycker jag är viktigt när man försöker skaffa sig nya stamställen att gå till. Jag kan en hel del näringslära också och har lite funderingar.

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.