Systramii – Kärlek, gemenskap & skogens magi

av Anna Viresha

Systramii .Smakar på ordet . Känner kärlek. Kärlek till livet. En stark samhörighet för systerskap. Att hålla ihop, finnas där för varandra. Att inte döma, utan se på varandra med ljusa mjuka ögon . Vi är alla unika och vi är alla kärlek.

Vi står i M:et med våra händer värmandes mot varandra. Ser varandra för de vi är. Vår renhet och  inre sanning. Förenas med mystiken. Med känslan av att vi är alla ett.

Det ligger också en styrka i systramii. En styrka att våga ta steg. Steg ut mot livet med tro ,hopp & kärlek.

  • Jo, du Birk … Jag känner, jag känner att jag skulle önska att du, vore min bror.
    – Det kan jag väl vara, om du så vill, rövardotter.
    – Det vill jag. Det vet jag. Men bara om du kallar mig, Ronja och, slutar säga rövardotter.
    – Ronja söstra mi.

Det var efter vårt första möte med Ronja som vi vid flera tillfällen kallade varandra systramii. Det har dykt upp då & då i våra konversationer eller som alltid på tomtens röda glittrande paket på julafton.Så det knyter även an till dessa minnen med lekfullhet,skratt och värme.

Vårt koncept har även mystiken från skogen med moder jords kraft. Den sprider sig som magi runt omkring oss, hos oss. Ja här kan du landa i vår underbara miljö , jorda dig och få mat, dryck som sprider sig med ljus & kraft in i varenda cell.

Vi är evigt tacksamma till Frida Björk på R3 som tagit fram hela vår linje. Den röda tråden som kommer gå i allt profilmaterial. Tanken och värmen som är där. Du är bäst Frida och jag visste att det kommer bli så bra men detta kunde jag inte ens drömma om , så klockrent rätt! Oändigt tacksamma. TACK!

Nu är det 2 veckor kvar tills vi öppnar & det kommer bli fantastiskt. Wow känsla finns överallt och en längtan att äntligen få sprida våra budskap till en energi rikare liv <3

Inlägg du kanske gillar

1 kommentera

Le Tran 12 oktober, 2018 - 16:03

Så härligt med sån stark syskonkärlek! ❤️❤️❤️

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.