Plötsligt händer det

av Anna Viresha

SURPRISE!!! Det blev en hjärtlig stund med tårar och glädje då vi överraskade våra föräldrar denna soliga fredag eftermiddag

Att ha drömmar och visioner är bra. Och alla har vi olika passioner i livet. Att följa ditt hjärtats dröm & arbeta med just din passion för att det ger dig glädje , inspiration och kraft.

Att våga ta det där steget till något annat, att kliva ut ur sin comfort zone, den där fyrkanten som varit en sån trygghet . Det är frihet och livet nu. Jag kan inte säga det nog så många gånger för ibland väntar människor med saker fast känslan i kroppen plockar på nu nu nu, då vinner rädslan. Det är vårt största hinder. Våga ta chansen och möt den vibrerande känslan med glädje & nyfikenhet. Jag följer alltid mitt hjärtas röst med tillit att det leder mej rätt

SÅ nu tar jag min raw food dröm vidare ytterligare ett steg. En möjlighet dök upp, just nu . Och allt flyter på utan hinder på vägen , ja då är vi rätt. Rätt i att öppna upp en alldeles egen Juice/Raw Food bar. Ja det är sant – kan knappt tro det själv. OCH med min syster yster Sarah .Hon hoppar av H&M tåget efter 18 år , kliver ut och möter världen med nya ögon från en annan plattform. Det är starkt.

Så vi tog över Green Bar på samma gata som salongen ligger, 22 steg bort. Wihiiii så nära och bra. Här kan ju vi göra massa roligt med salongens kunder och juicebaren som ett samarbete. En naturlig hårsalong och en naturlig bar!

Det är en glöd som växer i mig, en inre kraft tar vid med massa endorfin som skapas i min kropp. Överhuvudtaget leder skratt och glädje till ökad produktion av hormoner och enzymer som är bra för kroppen och immunförsvaret . Yes.

Våra planer är att renovera hela lokalen efter vår vision och ta allt i lugn takt. Genomtänkt in i minsta detalj. Så framåt oktober slår vi upp portarna . Då är vi också utbildade raw food educators med massa kunskap, recept och idéer som sprudlar . Och det vill vi sprida och dela med oss av till alla <3

Jag kan oxå i lugn och ro få min strålning och landa med den, detta blir ju något skoj mitt i den behandlingen att fokusera på . Som jag brinner för .Det är precis vad jag behöver!

Tack livet för att du ger mej möjligheterna att få in solen ännu mer i mitt liv ! Shine Your Light <3

 Moments of life <3

Wow sååååå mycket glass , och det är våran 

Att få stå i glasskiosken och sälja glass , det blev succé i hjärtat och till kunderna <3

Inlägg du kanske gillar

3 kommentarer

Sarah 12 juli, 2018 - 14:27

Så fantastiskt Anna. Det ska bli superroligt att få komma till ert café när ni öppnar. Det här kommer ni att göra så bra! Det blir en riktig lyft för Borås centrum dessutom.

Stora kramar från oss alla på Storegården (genom Sarah <3)

Svara
Viresha 16 juli, 2018 - 07:42

Tack vackra =) ja det blir verkligen ett lyft för Borås Stad <3 ska bli spännande - Massa kramar

Svara
jenny 20 juli, 2018 - 06:30

Så glad jag blev av denna nyhet? Det kommer att bli toppen och jag kommer bli en trogenkund?

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.