New Opening – With Success and Love

av Anna Viresha

Efter flera veckors förarbete har vi nu äntligen haft vår premiär helg.

Vi har bakat, och bakat och bakat och förberett inför denna dag från hjärtat med pirr, kärlek och glädje. Nånstans känns det som att dagen aldrig kom, vi var i en bubbla av förberedelser. Men sen kom den där natten till dagen med stort D. Att i morgon gäller det – då visar vi vårat mästerverk som vi i ett team tagit fram i minsta detalj . För att få våran egna personliga unika stil. I en lugn elegant miljö full av kärlek & glädje. Här kan du känna dig hemma .

Mariella Interiör i Borås har tagit fram hela konceptet efter våra önskemål. Allt från Designers guild väggfärg till teburkar och porslin mm. Att ha kvalitativa saker med en snygg touch känns helrätt. Design har alltid varit ett intresse för mig och att ha saker som inte alla har. Det där lilla extra – Tidlöst och stilfullt med en personlighet i. Snart kommer de nya stolarna och andra spännande detaljer.

  

Lasse på Eubygg har stått för allt hantverk. Vet ni att väggen med rundstavar är helt handgjord. Det har sågats och sätts upp bit för bit. Likaså kassadisken är platsbyggd helt unikt för oss. Sedan har vår underbara duvblåa ton kommit på plats.

Frida på r3 har tagit fram hela grafiska linjen som är så mycket VI. Finns inga ord hur nöjda och glada vi är för detta. SystraMii – Systerskap, kärlek, gemenskap .

Vi smygstartade torsdagskvällen med en familjär premiär. Som ett tack till alla som vart med på vår resa till start.

Det var med glädje tårar tal hölls. Att känna värmen i hela bröstet av tacksamhet , tacksamhet till att nu står vi här men en dröm som är sann. Sann i att våga ,sann i att verkligen göra det och komma till mållinjen. Att som 2 systrar hålla varandra med kärlek i händerna , sammanflätade med våra kvalitéer och idéer som smälter samman till detta vi skapat. Otrolig känsla som minst sagt är obeskrivlig.

Min underbara systervän Evelina höll ett starkt vackert tal om bla min styrka, driv ,omtänksamhet och kärlek till livet. Och att jag aldrig gett upp på  min resa med cancer och mastiondit ,så berörande och fint. Det gick rakt in i mitt hjärta. Tårar kom & föll ner på min kind, fyllda med kärlek till mig och till livet. Att se och känna vad jag verkligen gått igenom detta året och ändå står jag här idag.

Starkare än någonsin med massa glöd och inspiration att sprida. Att höra och förstå hur det ser ut utifrån, från vänner och läsare. Det gör mig berörd. Att ge de till mig själv och hålla om mig att jag  faktiskt  är & varit otroligt stark. Med så många gåvor inom mig. Det tar jag till mig dagligen och det gör att jag ler med hela min kropp. Tack för mig och tack för just dig som finns där <3 Jag älskar att växa på min inre resa  och kommer fortsätta skänka ljus och kunskaper vidare på min färd i livet .

Vårat syster team har varit magiskt. Det har varit ett sånt flöde med känslan av att detta har vi gjort länge . Att ha skoj ihop med teamkänsla , humor och närvaro. Alla med sina kunskaper och gåvor som kom ihop i samma soppa. Den soppan är magisk och har spridit kärlek till allt vi erbjudit hela helgen .

 

Vi öppnade portarna fredag med förväntan och positiva känslor. Nu äntligen kan vi få sprida vår matglädje inom rawlife och dela med oss av allt vi kan <3 Hela helgen har varit underbar och det har varit så mycket kunder & vänner som har avnjutit våra magiska rätter och desserter.

De första sittande matgästerna =)

Coola killar njuter av vår eko festis, sockerfri och ren med mango apelsin smak , smaskens

 

Tack för alla vackra blommor och energier som skapats . Systramii – kärlek. Tack <3

Inlägg du kanske gillar

5 kommentarer

folorentorium 13 januari, 2019 - 20:45

Hello. Great job. I did not imagine this. This is a great story. Thanks!

Svara
mkb breda 25 juli, 2019 - 06:44

This is the perfect site for anyone who hopes to understand this topic.
You understand so much its almost hard to argue with you (not that I personally will need to…HaHa).
You certainly put a brand new spin on a subject that has been discussed for years.

Great stuff, just excellent!

Svara
Viresha 6 augusti, 2019 - 16:29

Oh , thanks and thank you that you find my blogg =) Best wishes <3

Svara
What Are Hemorrhoids 8 augusti, 2019 - 10:24

I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really
nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back down the
road. Many thanks

Svara
Viresha 9 augusti, 2019 - 06:44

Oh , I’m happy to hear that =) I will continue my passion to write and inspire to light ad love <3

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.