Mitt sagohus

The dream is true – My Own House

Jag sov nästan ingenting natten till den stora dagen. Kände mig som ett barn på julafton. Som ska få träffa tomten första gången . Pirrigt , bubblande och mkt tankar. Overklighet .

Wow vilken dag. Vilken dag av spänning och nervositet. Glädje in i varenda cell och ut i hela min kropp. Bästa bästa födelsedagsgåvan <3

När nycklar och koder var i min ägo åkte jag och hämtade barnen med en gång ..De studsade av glädje hela vägen leriga och glada . Vi är de tre Musketörerna och detta ska vi göra ihop. Tillsammans tog vi de förväntansfulla kliven upp på husets trappor till entren. Slog in koden och vipps var vi inne i sagohuset.

Ett glädje tjut avfyrades och det var magi. Magi och stoft , stjärnor och fyrverkerier. Här ska vi bo. 

Välkommen in – Här skall alla känna sig som hemma <3

En timma senare kom Mariella med en hel lastbil med saker .. vilken lyx. Få det uppsatt och tillfixat i den stil och känsla som vi tillsammans tagit fram. Mariella i Borås är fantastiska och gör det där lilla extra med en guldkant i känslan. Personligt och helrätt.

Efter en stund kom även Prema in och gick på upptäcksfärd med små smygande steg.

Allt är som en dröm. Så vackert och jordande allt känns. En känsla av skog med de vilda djurens energi blandat med sensualism och stilren lyx som värmer.  Träd, växter, tiger , djungel ,mässing , brunt , gult , grönt , guld , grått , naturligt , eco och stilfullt är de orden som formas av mina läppar när jag sitter i mitt nya hem.

Jag har övat på att släppa taget om gammalt ( och det är svårt men sååå skönt )  så all inredning till huset är nytt ..  Att få in ny kraft och nya energier. Det sitter så mkt i allt vi sparat på , från gamla relationer, minnen mm  så nu gör jag en rejäl omstart. Och det känns fantastiskt att kunna ge bort alla andra saker, möbler , porslin, kläder  och glädja andra hjärtan. Allt vi ger ut kommer tillbaka på något sätt. Vad det än är för fina gåvor, tankar  och gester vi sänder ut. I hela mitt liv har jag varit omtänksamt generös, med allt från presenter till annat. Det har jag oxå fått höra att jag är för snäll. Men det har varit svårt att inte visa tacksamhet till de som hjälpt mej på min färd eller bara genom att överraska . Nu får jag tillbaka det i mitt liv just här och nu. Karma <3

Dagen efter så firades födelsedag och husköp med familjen i glädje och tacksamhet. Med underbar kravmärkt catering från Gastronomi 11 . En vegan buffé och en vanlig delikat buffé . Jag vill tacka alla med evig kärlek och ljus för att ni hjälpt mej dessa dagar och gjort detta möjligt för oss <3 Oändligt tack till er alla -Namaste

Dela det här:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *