Ett hus vid havet

av Anna Viresha

Jag vill ha ett hus vid havet. Och varje morgon innan solen värmt mitt tak. Ska jag ligga där och lyssna. På vågorna.

En dröm för läkning , en plats för återhämtning

Livet visar alltid vägen. Det kan ibland kännas orättvist. Jag vet. Mitt liv behöver en paus. Alla har nu fått en slags paus i corona tider. Mitt liv behöver en dubbel paus efter alla mina bergsklättringar den senaste tiden. 

En magisk plats kom i min syns väg. En plats jag bad om skulle bli min. Som jag skickade ljus till och kallade in alla mina änglar och vägledare till hjälp. DET ÄR EN DRÖM. Som jag dagen efter beskedet om tumören tog ett steg mot.. En drömplats att landa i efter den godartade tumörens känsla av vinst till livet. 

När allt var helt klart smyg firade jag & mor med champagne kombucha

Det där samtalet återigen att vänta på. Som skapar andra känslor denna gång. Svaret som gav andra tårar.Tårar av glädje och värme. Hörde jag rätt…är den MIN?…ja…. Det känns i mitt hjärta och tårar föll från hjärtat. Tårar i glädje, tårar i tacksamhet. Gnistor av glädje och kärlek i mitt hjärta. Att jag har möjlighet till att få denna dröm förverkligad. TACK. En dröm sedan vi campade med husvagnen i Träslöv. Att ha ett litet havshus och inreda med värme och kärlek.

En plats vid havet. Inget att göra . Bara vara. Ett litet andra hem . Redo för mig. För mig, barnen. Min familj , mamma, pappa och nära och kära.Att se barnens glädje dans efter allt de upplevt genom mina sjukdoms resor. Det blir en gåva. En gåva till dom och mig att uppleva tillsammans.

Södra Näs Magi

Så nu fortsätter det ljusa drömlivet till att vara vid havet och lugnens luft. Meditera och skriva .Att andas in i och stärkas. I nuets magi. Som nu fortsätter . I vagnen på livets berg och dalbana. 

Ta in moder jords kraft från dina nakna fötter
Love

TACK <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.