MIN drömlägenhet blir min

av Anna Viresha

Livet visar vägen när du har tillit till det du önskar. Allt kommer då det är dax. Sänd dina ljusa tankar och kärlek med ett leende. Ibland kan det ta tid, ibland går de över en natt.

Jag känner värme, kärlek och ljus med detta nya blad i livet färd

Livet tar oss alltid dit vi ska. 

När vi fick flytta till den mysiga lilla ettan på Lilla Brogatan så kände jag en längtan att bo i stan igen. Eller mer att bo i en lägenhet. Enklare känsla än att ta hand om ett stort hus. Varje dag drogs mina ögon trånande mot utsikten till Pallas. Drömmen om att få bo där en dag.

Som jag skev nyligen. Ibland slår önskningar in väldigt fort. Över en natt…Jag har tillit till det jag vill få in i mitt liv. Sänder ljus varje kväll till just det jag önskar och låter mina änglar visa mig tecken längst min färd i livet.

En önskan som planterades ett frö i . 

Det hela började för 2 veckor sedan. Då en grym mäklare kom för att värdera huset. 

Ett magiskt hus som jag tyvärr måste sälja. Hus i Varberg, 2 företag och 2 barn själv blir för mig väldigt mkt. Trädgårdar och allt annat runt omkring. Mitt sommarhus är perfekt lagom för oss.

Parallellt med att ha varit sjuk med allvarliga och sällsynta sjukdomar som tar tid att läka ifrån så har jag tagit beslutet. Att är det meningen kommer det jag vill ha. Då blir det ett flow. Inga hack i skivan som säger stopp.

Så, min mening till mäklaren blev kort och gott att jag säljer inte förrän jag fått en 4a i Pallas. Det är min dröm , det ber jag för och dit ska jag. Och det kommer komma i min väg då det är dax och när livet vill…Då är jag på rätt väg .Så jag har inte bråttom att sälja detta drömhus.

Visningsdax – DEN glädjen, från hjärtat och ut genom själens speglar – ögonen

Överraskande fort

Dagen efter har mäklaren talat med en som har en lägenhet i pallas. Som i sin tur av en slump stöter på en som har en 4. då de var på samma bilfirma….Även där gick dom i säljer tankar.

Det glada samtalet jag fick på eftermiddagen var oväntat kul Jag ryste i hela kroppen över att mina önskningar och min meditation till universum kvällen innan slagit in. SÅ FORT!! Ett leende på läpparna och en känsla redan då att lägenheten är underbar för oss. ett rus av glädje infann sig i hel amin kropp.

Några dagar senare är vi och tittar, känner in. Barnen ropade wow mamma. Valde genast sina rum och ja, där var vi tagna av detta magiska ställe i New York anda. Fönster från golv till tak med 3,80 i takhöjd , 2 balkonger och 2 badrum med badkar och dusch. En botanisk trädgård som osar lugn och natur. Mitt inne i centrum.

Universums kraft visar vägen

Vi firar i dagarna 3 …och inom mig firas det än

Ett dygn senare var kontraktet klart. Jag hinner knappt andas, knappt tänka . Men med ett sådant attraktivt objekt så är det bara att lita på din magkänsla och ditt hjärtas inre röst. Det firades i Göteborg med bästa Ulrika på Pigalle. 

En annan slup i det hela var att jag bokade Pigalle pga en ögon undersökning i Gbg. Efter den fick jag inte köra bil. Så jag tänkte att jag är värd en natt i min favorit svit efteråt. För lugn och vila.

Vi skålar för att fira och vi skålar för livet

När jag och min kära vän Ulle ska åka ser vi att det är i Borås undersökningen är så jag fick snabbt ändra tiden . Och 2 glada fnittriga tjejer åker mot Gbg och slår klackarna i både tak och golv. Lite shopping, bra musik och magiska bilder avslutades kvällen på takterass med bästa maten och skönt sällskap.

Vi 2 = skratt fniss svett och tårar

Ja livet är en dans. Min livsdans just nu är väldigt sprudlande på olika sätt och allt kommer till mej just nu. Detta skapar mer glädje och ger mig massor av ljus och energi. rakt in i mitt hjärta .

Tacksamhet – glädje och njutning med denna period är att ta in djupt i mitt hjärta .

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.