Den magiska förvandlingen

av Anna Viresha
Salta vindar för vila & glädje.

En dag av magi och gemenskap. Skratt och solsken. God mat . En dag likt en saga. Att få inreda tillsammans med Mariella, igen . Ett hus vid havet. Med en känsla av solskens strålar och ljus. Gult, blått, beiget och färgglatt.

En plats att vilja vara på i alla väder och årstider. 9 personer som hjälptes åt med denna förvandling. Vipps så var allt klart. Nästan.

Lilla gäst stugan har fortfarande lite förvandling kvar.. Allt är genom tänkt i minsta detalj . Och det är oxå en passion för mig . Att få en känsla i hemmen som har en tråd. En känsla av stilren kärlek som alla känner sig hemma i. Tusen Tack Mariella – ni är BÄST!!

Välkommen in

En hall som utstrålar värme och livfullhet på ett romantiskt sätt. Blå dova toner med mässing detaljer för en känsla av elegans och stil.

Drömmen

Jag ville ha ett sovrum som ger en avslappnande känsla. Och med en fransk boutique tvist. Och det blev det verkligen. Wow , det är som att stiga in i ett av mina favorit rum på Pigalle.I LOVE IT . Och sover gott är det ingen tvekan om. Här sover vi som Törnrosa.

Drömmen

Att få sätta sig och njuta i en solskensmiljö. Det ger så mkt. Det är för mig meditativt och ger massa energi. Mjuka tunna gardiner som fladdrar till i vinden från altanen. Med mjuka detaljer som känns som jag.

Tar in landar och njuter
Tittut Prema
Prema smälter in <3
Missioni pläden var en skön plats för Prema från första stund
Öppen planlösning .
Mitt magiska bord & magiska systrar på väggen

Vackra saker sprider oxå glädje

Här kommer nog en ny tapet framöver =) , sängkappa mm

Bordet var kärlek vid första ögonkast. Det har vi matchat med tvbänken som har lackats i samma ton och fått fina mässing knoppar till . Ta daaaaaa så bra det blev . Det är mkt att ta in och jag ska smälta detta lugn och ro . Att få ha ett sånt här fint havsställe att njuta i med nära och kära.

Details…
Inglasat uterum mot solnedgången läkande strålar
Skål för oss
Prema njuter av havsluften
Det ska vi såklart fira med mat från Raw Kitchen Malmö
Magi
Mysfaktor Max

Havets brus och vindarnas sus

Efter en dag som denna finns det inget bättre än havet. Springa runt bland maneter och känna sanden mellan tårna. Känna moder jords kraft komma upp i hela kroppen. Ladda , tanka och njuta.

Livsglädje
vi <3
Ser fram mot många promenader längst denna sköna strand och framtida minnen <3

Tusen tack alla som hjälpt till och fått allt så bra =) vi tillsammans <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.