Its my birthday – Every day is a celebration

av Anna Viresha

Jag fyller år! Varje dag – varje dag firar jag livet & mig! Varje dag vaknar jag med känslan som att jag fyller år…Varje kväll firar jag dagen med en kombucha som belöning & tackar. Tackar för att jag fått en dag till på jorden med känslan av glädje att få vara här. Här på denna planeten , detta liv i denna kropp – Att jag i 42 år fått ta mina steg sakta fram på vår sköra jord. Jag är på upptäcksfärd och äventyren fortsätter & fortsätter. Utmaningar kommer, uppförsbackar som nerförsbackar . Mina uppförsbackar har varit något av de brantaste att uppleva under tiden här. Som en del aldrig ens kommer gå. Men sakta tog jag mej upp på toppen i min styrka och starka skor. Jag kom upp – överlevde , 2 gånger och sedan blev de rutchkana ner med några små gupp på färden.

Se på livet med ett barns ögon fyllda av nyfikenhet & glädje. Barnasinnet finns i oss andra.. Det expanderar mer och mer i mig ju närmre jag kommer mig själv den jag är – En sprallig tjej med humor och glimten i ögat som älskar livet & gör det bästa av det oavsett. Det ger så mkt glädje, energi ,fniss, dans. Livet visar mej min väg. Vägen till Min egna innersta sanning och längtan.

Andetagen jag tar som gör mig till en del av denna planet – en del av allt som händer omkring mig – allt jag uppnår – allt jag sprider – allt jag ÄR & skapat. Wow

Att fylla år för mej är att siffror slås om. Jag är den jag är & lever inte efter en siffra på ett papper. Min siffra gör inte mig till den jag är ..låter det sjunka in djupt i min kropp, in i mitt centra, mitt ljus min själ . Ibland om ngn frågar så får jag tänka efter vad min siffra är just nu hihi – ja det är sant ..Det är ju helt oviktigt egentligen. Däremot blir jag mer & mer kvinnligare – får ännu större visdom – mer verktyg – erfarenhet & sprider ljuset med lärdom omkring mig till fler & fler . Med mina budskap ju mer åren går. Och det är glädje <3 Tacksamhet

Mitt liv är här & nu & jag njuter som jag var 25 , i en kropp & utstrålning som ser yngre ut för varje dag . Och det kan jag tacka mig själv för 🙂 mina hemligheter är:
Spännande Kost utan kemikalier
Leva rent på alla sätt som går
Meditation – djupandning – yoga – sömn
Alkoholfritt liv
Och det viktiga – den inre resan
Ju mer vi tömmer vår ryggsäck desto yngre ser vi faktiskt ut 🙂 vi lever i nuet med kärlek & glädje och släpper gammalt som tynger och skapar stress , negativa tankar , ångest mm
Den största orsak till att vi ser äldre ut är stress – stress , fel kost och kemikalier …Vi har eget att stressa till eller stressa för , allt ordnar sig ändå <3

Så njut där du är idag och lev så väl med tillit till att allt blir som de ska … allt är som de ska. Hurra för 42 <<<<<<<3

 

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.