Mot ett nytt kapitel i livsboken

av Anna Viresha

Budgivningen satte igen med en raketfart…upp upp upp upp mot toppen. Pang klart. Tre timmar senar sitter jag och skriver över huset på 2 andra vackra själar. Med blandade känslor i att lämna ngt som jag håller kärt till att bjuda in ny energi

Se bortom nya äventyr

Ett kärlekens hus

Så mycket kärlek, så mkt tid och så mycket som hänt här. Mycket minnen , både ljusa och några grå ledsamma. Men i det stora hela har jag stor trivts här. Den korta tiden jag har gått mina steg på dessa golv. Och dansat för fullt .Skrattat och busat med barnen. Upplevt vibrationer på nivåer svåra att beskriva. En husresa jag trodde skulle bli längre än vad jag idag vet. Vi kan aldrig veta vart våra vägar bär av. Om vi inte vågar ta chansen att hoppa ut. Ut i ovetandes för en förändring som magkänslan visar vägen till.

Vemodigt

Det kom som en dusch. En känsla av vemod och lite ledsamhet. Av att flytta. Mycket blandade känslor. En klump som växte och stundtals tömdes. För att sedan igen komma tillbaka…

Gör jag rätt? Gör jag fel? Tänk OM jag ångrar mig, tänk om barnen inte trivs där borta . Massa tankar att bearbeta och känslor att ta hand om. Som en tomhet svår att ta på.. att acceptera att det är just såhär det kan kännas. Som en separationsångest. Jag äger ju huset mer än huset ska äga mig. Och det vore väl konstigt om jag inte blev ledsen oxå med tanke på att jag älskar huset även om vår resa inte blev så lång.. Att jag nu vågar gå vidare är inre kraft .

Det här med att släppa taget. Att våga släppa taget om gammalt. För att få in något nytt. Bjuda in de nya som att börja om. För mig blir det verkligen ett stort steg att flytta till centrum och med det ny energi. Ett nytt Anna kapitel

Nytt kapitel Dec 20201201 <3

Kontentan blir ju iallfall att jag får lämna över ett mycket vackert hus med mycket kärlek i arbeten för renovering . Och ett hus som tagits hand om med ljus och kraft. Att låta andra njuta av det och få en framtid just här. Att kunna känna känslan av att dela med mig av det som är vackert . Oavsett så har vi vårt heligaste hem inom oss. Och då spelar det inga roll vart vi bor. Sålänge vi är hemma i oss själva.

Tusen Tack Era Borås och min fantastiska mäklare Mathias Strinäs

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.