Jag fick 10 sidor i LEVA & BO

av Anna Viresha

Jag ändrar stil i takt med hur jag själv utvecklas

Vilken känsla. Att få se mitt underbart vackra magiska hem i en inredningstidning. Ett hem jag lämnade förra året. För en annan plats. Ett annat sagolikt hem. På ett annat sätt. Nu delar jag med mig av ett magiskt inredningsrepotage. Färgfyllt och underbart läsvärt.

Att idag få titta i tidningen. Live. Bläddra igenom och se mitt förra hem skapade många blandade känslor. Jag är så tacksam att jag fick uppleva att bo såhär magiskt på sitt alldeles egna unika sätt. Jag är nu mer tacksam av att kunna inspirera andra. Med de fina bilder nedan, från ett underbart unikt ställe. Mitt alldeles egna personliga hem. Luta er tillbaka och njut av en fin lässtund.

Tack Anna Bjelkholm för ett fantastiskt repotage. Och stort tack till LEVA & BO <3

Inlägg du kanske gillar

1 kommentera

Repotage Härligt Hemma - Anna Viresha Malm 9 maj, 2022 - 07:07

[…] Jag fick 10 sidor i LEVA & BO […]

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.