Home Magic Home

av Anna Viresha

Jag älskar att få skapa. Leva ut min kreativitet på olika sätt. Måla, frisera,dansa, sätta ihop kläder, dekorera, skriva..Och såklart inreda. Att ha en inredning som speglar min magi.. . Det är och var en dröm som jag aldrig trodde var möjlig i detta liv. Att skapa en unik känsla med just det där lilla extra. Framtaget och specialgjort för just vårt hus. Vårt hem. Tillsammans med Mariella Interiör gjorde vi det mästerligt.

Fiskbensparketten strålar under de magiska möblerna
Handgjord grönt kakel från italien. Alla mässingdetafjer är också handgjorda. Unikt elegant

Interiör som väcker din inre magi

Det är det lilla extra som ger den där känslan

Min passion

Jag har alltid haft en passion att ha en tanke med en tråd i allt jag arrangerar . Som fester, dop , kalas eller tex inredning. Tillsammans med Mariella så gjorde vi ett underbart vackert hem. Med skogs känsla, nakenhet och kraftfull konst blir känslan ett med moder jord. Det sprider ett lugn med en mjuk ton . Vi tog fram tyger till fåtöljer, stolar och kuddar som allt gick i harmoni med de ekologiska mattorna och övriga detaljer. Alla gardiner är skräddar sydda i ett tungt tyg för att ta upp känslan som vi vill sprida.

Levande och ändå så rent
Matteus porslinet går ihop med de gråa och gröna nyanserna i hela huset.
Bästa konstnären Jolanta Nowaczyk <3 Målad efter mina jordande önskemål

Skänken är handgjord av plåtslagare i Borås med marmor skiva och mässingdetaljer . Mässingen tas upp i fönsterlampor från 2:d tradition. Även med Gubi lampan samt andra små detaljer .

Lounge hörnan för en stunds meditation eller läs mys
Matta och möblernas tyg är speciellt sydda hit <3
Fornasetti skapar en extra känsla av elegans
Nekenhet i moder jords mystiska skog . Tapet från Designers Gulid som fortsätter i toalett

Med en känsla av djup och mystik.

Hallens tapet fortsätter snyggt in i badrummet på mellan plan .

Eftersom köket kom efter inredningen togs det fram för att matcha möblerna . Mässing, grön harmoni och marmor. Och en djup valnötsfärg som gubi matbord återspeglar. En tråd och ett tänk på en annan nivå.

Stor och bred soffa med lågt ryggstöd från Hay.

Det är nu blandade känslor i att riva upp detta konstverk som vi skapat i hela huset. Allt är nytt och unikt. Vissa saker har jag sålt. Men det som ger mig mest är att kunna sprida ut och dela ut till min familj och vänner. Jag hjälper alltid mina nära och kära med överraskningar och gåvor. Mitt hjärta älskar att vara generöst på olika sätt och nu kan mina vackra saker göra sig vackra i andra vänners hem och skapa glädje . <3

Glittrande detaljer
I hallen på övervåning fortsätter de turkos gröna tonerna. Matta Designers Guld
Älskar min mån lampa och den kosmiska känslan
Missioni magi
Stilren badstund
Underbara sovrum med en mjuk heltäckande matta
OGLAND Biodynamiskt bädd set med skräddarsytt överkast och kuddas som går ihop med den framtagna säng gaveln. Lampa från Öresjö
Rosines rum bryter av med denna glada färgsprakande tapet <3 Gubi magi
Mattan har hon själv valt liksom tapeten från Designers Guild.
Badrum uppe med lite marockansk känsla
Gästvåning som ger en fräsch och uppiggande energi
Vackra tavla, även den målad av Jolanta Nowaczyk
Tvättstugans detaljer ger en inredd ren känsla som går i harmoni med bastu och dusch.
Thorvalds svalkande rum känns ombonat och mjukt

Åter igen tack EU Bygg för ett enormt vackert hantverk som ni skapat med golv, väggar, tak och andra detaljer. Så mycket kärlek bakom detta arbete som man inte kan se på bild.

Tack bästa Mariella för att vi tillsammans tog fram den känsla som huset hade. Att vi lyfte det till en harmonisk och lugn inrednings stil. Nu har vi lägenheten som blir något helt annat att se fram mot , och sommarhuset =) Oändligt tacksam för denna möjlighet, djupt inne i mitt hjärta.

Tack Robin Fagerman för de fina korten du tagit. Grymt jobbat.

IMG_1387.jpg
Bastun sätter en extra glöd på känslan i huset

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.