Waking up to your thrue potential

av Anna Viresha

När jag blev sjuk för snart 6 år sedan och gick in i den berömda väggen så bestämde jag mig för att göra något åt det. Det var ett wake up call. Att nu är det dax till förändring. OM det blev, så till det bättre. Jag valde att leva själv för att verkligen möta den sanna Anna som fanns där inne. Ensamheten som jag flytt från hela mitt liv. Jag är  evigt glad och tacksam att jag smällde in i väggen. Annars hade jag aldrig varit där jag är idag.  Ibland händer saker för att livet vill visa oss andra vägar och se nya gåvor inom oss.

De senaste åren  har  jag hjälpt andra  & hjälper mig själv till att leva från  kärnan, att le med ögonen . Jag vill inspirera människor att vakna upp. Att se mer inåt , utvecklas och bryta mönstren. I walk my talk = lever som jag lär <3

Jag tror att du  kan hjälpa människor mer på djupet , om du är villig att utforska och omvandla din egen inre värld, dina sår och dina trauma. För att jag ska vara en sann vägledare betyder att ”gå mitt tal”. Och det innebär givetvis att varje person som vill arbeta med människor behöver göra sitt egna inre omvandlingsarbete. När vi gör detta upptäcker och belyser vi även rikedom av våra egna personliga gåvor. Och det har jag verkligen fått då jag skalat av lager för lager av min lök.

Idag lever jag från mitt hjärta, jag är sann mot mig själv och vågar. Jag vågar förändra och göra det jag vill. Så att jag får livsglädje att leva ett så bra liv som möjligt. Jag vågar vara glad,sprudla av ljus även om jag har en cancer diagnos. Jag vågar gråta överallt och jag vågar vara arg. Välkomna allt . .

Det finns så mycket där under ytan att upptäcka som många idag inte ens ger chansen till. Att inte gömma sig bakom sina masker för andra och framförallt sig själv. Att ta stegen att dyka ner i sig själv. Till våra djupaste rädslor och följa den djupaste längtan till något. Ju djupare vi dyker ner i oss desto högre flyger vi. Att våga gå inåt, ta fram sitt mörker i ljuset.Du vet inte vad som finns där förrän du möter dig själv & det är magisk belöning.

När jag gick runt i min gamla värld så trodde jag att det var såhär det skulle vara. Inte känna så mycket, gå runt i samma cirklar ,inte våga förändra. Rädslan är idag ett stort hinder för många. Dels rädsla för att göra människor besvikna eller vad ska alla andra säga & tycka .Det kan handla om jobb, relationer eller vad som helst. Men att se signaler om att det är dags att hoppa på bussen igen & gå av på en annan hållplats i livet. Att ta det klivet. Med tillit .Det är styrka, mod. När vi utvecklas så kommer det in nya människor i våra liv & nya vägar öppnas på olika sätt.

När jag var i det läget att allt var mörkt och alla samtal med terapeuter eg bara hjälpte för stunden, ett litet tag framåt. Jag behövde ngt mer, något som transformerade mig inifrån.Som tog mig framåt &  sakta tömde den där tunga ryggsäcken som jag burit på hela mitt liv.Det var då min buss tog mig till Bara Vara. En magisk plats som är motorvägen rakt ner i känslorna. Wow, vilken resa. Att avvara 4 dagar av mitt liv som kunde få mig att må såhär? Jag önskar ALLA det.

På söndagen så flög jag hem i känslan. Är det så här sann livsglädje känns? . Ja då ville jag bara ha mer och det var så jag började med alla mina resor. Att fortsätta växa som människa och lysa. Utvecklas. Dela min inre värld med nyfikenhet, mod och kärlek till sanningen & gå igenom djupa transformativa upplevelser.

Så nu när jag sitter här  är jag så glad att jag levt livet fullt ut sedan jag fick min diagnos. Jag förverkligar mina drömmar på olika sätt. Jag ser vad som är viktigt för mig här och nu. Jag njuter och gläds åt mitt liv. Dansar, gråter, skriker, shoppar, reser, äter de mest godaste sakerna och är ute på äventyr. Vilar och tar hand om mitt inre som mitt yttre med att leva ekologiskt och med det få i mig rätt näring så jag håller.

Jag vill leva livet och det vill jag göra nu <3

Inlägg du kanske gillar

1 kommentera

foloren torium 14 januari, 2019 - 22:43

I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website 🙂

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.