Jag lever min passion

av Anna Viresha

Försök att skapa och leva ett liv du inte behöver eller måste ta semester ifrån 

– Jag är lycklig då jag jobbar och lycklig då jag är på semester. Semester blir min extra guldkant. Mina turer till Stockholm blir min guldkant likaså till varmare breddgrader..

När jag var 19 år blev jag klar frisör. Ett glädjande brev som damp ner i brevlådan att jag var en av 7 elever i hela Sjuhärad som kom in på frisörlinjen. 

Jag skapade mig ett liv och en vardag jag inte behöver ta semester ifrån.

Sedan dess har min sax klippt på med glädje. Jag har aldrig känt att jag längtar till fredag eller längtar till semester veckor. 

Det känns som jag alltid är ledig och gläds med min vardag. 

Sedan kom skrivandet som var en befrielse och bearbetning för livets utmaningar . Vi öppnade en juicebar och fick under två och ett halvt år leva den drömmen och tacka för att den uppfylldes och fick levas.

Musiken som är som en lång meditation fick ta mer plats och vipps blev dj drömmen sann. Nu ramlar det in förfrågningar och jag har äntligen nått ett mål att få komma ut och spela. Sprida min glädje med musikens magi.

Jag va 45 år då jag började ta lektioner som dj. Nu står jag här med spelningar och glädje till att jag vågade. Och det är aldrig försent oavsett ålder.

Att vara ledig och ta semester för mig ger samma känsla som då jag gör mina ”jobb” Allt känns fantastiskt skoj och det vill jag inspirera andra med . Att göra sin passion – att känna att alla dagar är fredag och att allt är möjligt. 

Gör din grej. Oavsett vad.

Det är oftast vi själva som står vägen för våra drömmar och ser mer hinder ön möjlighet, men att öppna upp för det vi vill kan ge otroligt häftiga ringar på vattnet. Det ena leder till det andra. Vad väntar du på? Livet väntar inte =)

För att få vägledning oh hjälp vill jag tipsa om en otroligt stark och inspirerande kvinna. Jessica Isegran. Hon hjälper massor av människor. med peppande texter, poddar och kurser om hur vi skaffar och väljer att ha ett liv vi inte behöver känna att vi måsta ta semester ifrån. Följ henne på Instagram. Det är en gåva <3

Inlägg du kanske gillar

1 kommentera

Anna Wahlstam 25 november, 2023 - 11:10

Ja, hon är fantastisk – följer henne med 🙂
Lyssnar till hjärtat och utvecklar mig allt mer inom Yogan, det är så fint att ta del av Yogan och hur den transformerar mig 💕
Önskar dig en magisk helg!
Kram

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.