Love at first sight- My fairy tale house <3

av Anna Viresha

Du vet den där känslan , när du ser ngt och bara vet. Att det där vibrerar med mig, det vill jag ha, det ska jag ha . Det står mitt namn på den. Som en pil rakt in i hjärtat av värme och wow happy feeling. Då är du hemma. Att tveka på ngt för att tro att känslan ska infinna sig senare kan vara en svårare väg, en omväg till det som är rätt..Lita på känslan och känn in om den är äkta och sant för just dig.

När vi är i full kontakt med oss själva så är det större chans att få det vi önskar. Ibland kan det gå fort och ibland kan det ta tid. För allt kommer till oss när det är dax. Att våga tro på det och sitta lugnt i den guppande båten på livets färd.

Jag brukar sända ut ljus till det jag vill ha , som en ljus stråle från mig till önskningen. Sen ber jag  alla mina vägledare om hjälp oxå så jag får det till mig.

Så kom den där dagen när jag var ute med Prema på en härlig promenad i höstsolen. Vi hade varit och tittat på ett radhus veckan innan och jag hade inte den där känslan med mig. Så gick förbi för att känna in om det skulle bli instängt att bo där inne.. mörkt. Jag vände sedan blicken mot husen mittemot -en sagovilla som jag alltid beundrat. Tänk om det skulle bli till salu en dag. Vilken dröm att få bo där. Med glädje i den tanken gick vi vidare på vår färd.

4 dagar senare åkte  jag förbi med bilen & där var nu en skylt: till salu..VAAA var tvungen att stanna till och gnugga mina ögonlock, det är till salu? Det är ju helt otroligt. Knappade mig snabbt in på hemnet & kände redan då att här ska jag bo. När vi är helt hemma i oss själva så kan vi bo varsomhelst. Men detta speglade oxå för mig att jag skulle vara hemma både i mig själv och i mitt hem. Det har kommit nu som en gåva med mer ljus . Detta året som varit med allt får ännu en vändning med glädje och lycka på ett tungt år. Som ett stort plåster på såren.

Jag var på visningen 2 ggr och hade hela tiden en positiv känsla, glädje, pirr och längtan. En trygg plats för mig & mina barn. Färdigt med allt man kan önska sig. Dagarna innan allt var klart blev mkt sömnlösa nätter. Här fick jag öva på mitt tålamod och min tillit till att är det mitt så blir det mitt. Som jag djupt inne visste och nästan vågade tro på .Varje meditationsstund visualiserade jag en stråle med ljus ifrån mig till huset, att det skulle bli vårt och massa positiva tankar.

.

Så vipps, för en v sen blev de klart.  Tårar rann nerför mina kinder när jag stod utanför huset , tårar av tacksamhet. Känns fortfarande helt osant men njuter i varje sekund av känslan.Här ska vi bo & inreda med vårt ljus, vår kärlek.. Ett hem att växa i, landa & bara vara i.Blir bästa födelsedags presenten <3

 

 

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.