See beyond the horisont…..

av Anna Viresha

Nu väcks känlsor till liv igen.Nr 1: Jag har  gått in i entrén av behandling för min cancer. Och det var motsträvigt. Dagen första tabletten skulle intas  satt  jag  med en klump i magen – vill inte vill inte vill inte . Måste måste ….Ta inte ta , ta inte ta… usch nu finns d inga undanflykter mera . Inga kurser, inga resor. Tabletten ska in i munnen ner i magen , absorberas ut i alla mina celler & jobba som väktare för de onda. Att det kan ta emot så , den känns som en bly bit som är tyngst i världen. Ok – tillit ljus – tänk på ceremonin och framför allt att det finns ngt som kan hjälpa mig att inte få tillbaka min cancer.Ge den ljus o låt de bli en tablett för ännu mera glädje & energi i min kropp…. ja jag måste lovar att jag ska ge de en chans . 5 – 10 år känns ju som en evighet. Och ner åkte den..och flera efterkommande dagar.

Känner redan av biverkningar , så trött och matt igen. Irritationskänsla,kroppen darrar och svallningar. Gråter och kan knappt sova. Jag rider ut stormen. Allt är precis som det ska vara just nu .Min kropp ska förbereda sig och vänja sig. Låta det ta tid.

Nr 2: Så mitt i detta kände jag förra veckan en liten liten kula till i bröstet. Men? Så i fredags på Sahlgrenska var det 2 läkare som tittade utan att kunna svara på vad det var. Idag har de haft en konferens om mig. Missade samtal från skyddat nr gav mej genast en känsla av att ngt hänt. Och visst var det Sahlgrenska som ringde . De vill att jag kollar den i veckan med ultraljud och ev biopsi igen. Bara ordet biopsi ger mej tårar. Det var det värsta på hela resan och jag får genast tillbaka känslan av att inte veta. Och smärtan av det som kommer till följd av nervositeten. Tålamod & tillit igen … vänta och hoppas , be.

Jag har gjort så mkt sen beskedet, jag har haft kontakt med min underbara hälsa coach Johanna Bjurström för att gå igenom hela kroppen på olika sätt. Och därigenom få bästa näringen. Hålla min kost med ännu mer kunskap. Går på healing regelbudet för påfyllning och gjort ”resan metoden” för att se när cancern började utvecklas i min kropp och varför. Läkt i det och öppnat upp mitt hjärta med kärlek.

Detta är en lång resa..på  onsdag ska vi magnet röntga det andra bröstet och nästa veckan ska strålningen startas. I minst 23 dagar och ev längre beroende på vad den lilla kulan visar. Ja nu börjar det på riktigt. Ljus & kärlek

Inlägg du kanske gillar

4 kommentarer

Marie Emre 21 augusti, 2018 - 10:30

Fina Anna, jag skickar över så mycket positiv energi och styrka jag bara kan. Massor av kramar från mig <3 / Marie

Svara
Viresha 30 augusti, 2018 - 06:40

Åh tack fina du <3 massa kramar

Svara
Sarah 21 augusti, 2018 - 15:11

Du skriver så ärligt, öppet och vackert Anna ? Önskar dig styrka och ork för att ta dig genom denna svåra tid.
Sarah

Svara
Viresha 30 augusti, 2018 - 06:40

Tack fina, att skriva är en av minna passioner i livet <3 fint att du läser .. massa kramar

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.