Queens Of Scars

av Anna Viresha

Äntligen 😍 Nu händer det.

Jag fick äran att sprida mitt ljus i denna starkt, berörande bok ”Queens Of Scars” Alla ärr bär på en historia detta är våra ❤️

Exklusivt förköp på www.angelicaamazonaweijland.com

Anna: Tack att just du hoppade på tåget. Jag fann dig när jag googlade på orden bröstcancer- mastektomi- liv- inspiratör. Och gosh du var mitt i prick! Visste sekunden jag såg dina ögon och efter jag läst din Bloggså jag kontaktade dig direkt 😍

Anna Viresha Malm DU är ett unikum och din plats är på tronen som Queen bland oss andra lysande Queens of scars. Du bländar med ditt ljus och visdom och tillsammans smälter, värmer och rör vi om i den där grytan. Kryddar och förändrar. Love ya och tack för allt. Ja nu gasar vi utan säkerhetsbälte… vår bok behövs 👑💪❤️

Tack Angelica Amazona Weijland- så mycket kärlek & styrka så finns inte ord! Love you 2 😘😘😘 Nu kör vi!

Angelica citerar: Ja, jag samlade ihop 16 av de modigaste och mest fantastiska enbröstade/ platta och rekonstruerade kvinnan (singel eller dubbel mastektomi på grund av bröstcancer)

Jag satte ihop en bok boostad med fantastiska bilder, konst och storys som berättar om den svårköpta experten ienser och unika insikter om denna avskalade och identitetstestande resa har gett oss. En gränsbrytande och ytterst viktig bok/antologi.

Vi är många, och tyvärr blir vi fler per timme. Kanske vet du inte om det än… men tro mig på denna, du måste se och läsa detta. Cancer eller inte. Man och kvinna.

Kärlek ♥ Angelica Amazona

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.