Även om saker inte blev som jag tänkt så blev det ju jättebra ändå ❣️

WOW, Allt är möjligt. Jag kan styra mina tankar, mitt liv, mina val. Min sinnesstämning. 

Den inre tvivlande rösten är borta. Det är stillsamt och tyst inom mig. 

Tvivlet sa – pröva ändå. 

-Vad ska jag pröva? 

– Att se vart din lycka och sanning finns . 

– Ja den, den är inom mig. Den ska jag plocka fram extra mycket från och med idag. Låta den ta plats och  blomma ut som en evigt färgsprakande nyutslagen nyponros. 

-Bra val. Bästa du.  

Släpper in, släpper ut – Frihetens val

Jag släpper in kärlekens glädje i mig själv från mig själv och ler. Hör mitt hjärtas slag viska till mig.  Kasta bort allt meningslöst lidande som du själv skapar inombords. Gör dig fri och kasta loss ditt inre ankare. 

Släpper in kärleken från alla som förgyller mitt liv. Fyller mitt inre med lust. Sen gör jag ett riktigt bra ihopkok på den blandningen. Sen andas jag ut och skickar iväg denna magiska rikedom.  Tillbaka till er . Med ett leende. 

En snäll corona släpper mig ur sitt grepp

Så jag väljer ordet lycka. Ja, jag är lycklig. Det vibrerar skönt att säga dessa ord. 

Efter 10 dagar i karantän. En snäll corona mot mig och min sköra kropp. Min rena kropp som jag endast tankar med ren bensin. Att känna en sådan glädje till livet när jag idag kan gå ut och gå. I regnet, i stormen. 

För mig skiner solen och himlen är blå. Jag känner tro, hopp och energi. Skrattar och ler. Jag ler med de som får mig att skratta och känna good vibes. Skratta så tårar rinner, humor och ironi på nivåer som gör livet så mycket lättare. 

Vykort DRINK CHAMPAGNE

Vad spelar allt annat för roll om vi inte kan skratta? Och vara friska med en närvaro och tacksamhet till dagens stunder.

Jag känner att ingenting just nu är viktigare än att bevara och hålla glädjen kärt. 

En glädje fylld av lust och längtan till livets champagneflaska som öppnas om och om igen. En frihetens bubblande dryck som förtrollar mig och skapar en inre dans. Vill du följa med på dansen? Den kan ju bli alldeles, alldeles underbar. Precis så underbara som vi vill och gör den till. 

Jag lever, jag är här, allt är möjligt. PRECIS ALLT. Sålänge vi är öppna och mottagliga så kommer det. Det som skapar skratt och att känna. 

Kärleken på djupet till dig själv och dina nära & kära. Den känslan, den släcker all min törst. Skål! 😇❣️

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.