NK dröm blir sann

av Anna Viresha

Jag och tre bröstcancer systrar har fått äran att ha en författarkväll på NK Stockholm 😍💕

Storslaget och helt otroligt overkligt 🌟 Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant hihi. Bokmässan är ju en dröm i sig att få vara på. Den har jag upplevt i fyra dagar då Vackra Mig släpptes. Men detta är ju något helt annat. mer personligt , privat på en anrik plats. I ett vackert ståtligt palats mitt i Stockholm. Där jag själv knutit många kontakter senaste tiden och nu kan vi alla samlas här.

Att få en plats på Nk är inte lätt men vi lyckades. Livet visar oss vägen på vår resa tillsammans.

Fotograf på plats

Mellan 16-18 kommer även bästa Daniel @greenpix.se finnas för mingelfotografering 😍🤩 Han där en erfaren fotograf inom kändisvärlden och för olika event.

Så låt oss alla ses på NK Stockholm till en viktig, inspirerande,gemensam och hjärtlig afton. Fyll på dig själv med vacker varm energi och få nya insikter. Varmt välkomna.

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.