Vilken NK Magi

av Anna Viresha

Här sitter jag och njuter. Fotograferad, sminkad med min alldeles alldeles egna bok. Och i Nathalie Schutermans nya vackra klänning och läckra strumpbyxor från Nk underkläder satte en extra värme i mitt hjärta. Den där värmen bara du själv ser och vet. Känner. Det är det viktiga. Det som lyfter dig <3

Det är då härligt när livets glittrande diamanter kommer in i livet. En efter en. Glittrande diamanter som tar oss framåt. Skapar nya kontakter, ger oss spridning för det vi står för och just denna kväll – våra magiska och viktiga böcker.

Likt en bal på slottet

En kväll som denna på NK. En eftermidag som denna. Tre timmar som rusade fram. Lite nervöst och pirrigt trippade jag fram mot entrén NK. Här är jag ofta och lärt känna många i personalen på de olika avdelningarna.

Denna dag började hos underbara personalen på Chanel. En touch up av det smink jag bär varje dag med lite uppdateringar och nyheter. Jag njöt av varenda sekund till denna uppassning. Idag är det min tur att tas om hand. Vår tur.

Med lite bubblande ramlösa i champagneglaset tar jag mig glatt vidare mot våning 4. Bokavdelningen. Denna vackra eleganta hörna som osade av kultur, intelligens, kunskap, sagor, romaner, berättelser och sanningsfyllda böcker. Där är jag, och där och där och där. Vackra Mig lyser upp hyllorna med sin röda uppiggande charm. Det är svårt att ta in att just jag fick en plats bland dessa storslagna hyllor. Ovanför mig tittar Niklas Strömstedt fram med sin bok. Men jag lyser, jag lyser av kärlek och glädje till de som går förbi.

Såklart var bästa Daniel Söderlund eventfotograf på plats. Vilket teamwork. Glädjefyllt och starkt. Hans expertis satte denna kväll papper. På telefoner.

Och likt en dans på slottet förevigade vi denna kväll. Vårt bokevent.

Jag medverkar även i boken Queens Of Scars. En viktig bok med 16 kvinnors berättelser som genomgått bröstcancer med mastektomi. Även mitt bröst mitt liv är en tacksam och viktig bok för oss kvinnor. <3

Under kvällen hade vi ca 70 personer som lyssnade på våra små framföranden om våra böcker. ( min kommer upp separat via youtube med länk här ) Genom mitt framförande som folk ville haft mer av fick jag lära mig mycket. Och det tackar jag denna kväll lite extra för. Det var min första presentation förutom min release fest och lite små stunder i bokhandlar och bokmässa. Jag hade kunnat stå kvar länge och nu i efterhand glömde jag lite små guldkorn men resan tar inte slut här. Det lovar jag hihi.

Tack för att du finns i mitt liv Angelica <3

Tack käraste för en fin berättelse om er bok <3

Underbar sång fylld av ljus och kärlek.

DU ÄR FANTASTISK <3

Underbara systrar på plats <3 Tack för att n kom på vårat bokevent

Fyra timmar senare står jag nöjd, glad och rosenröd av all kärlek underkvällen på mitt hotelrum. I en fluffig badrock som jag fått av Hotelet som gåva. Min alldeles egna rock <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.