Årets galafest

av Anna Viresha

22/10-2022 Fifty Shades Of Grey – Venetianskt tema

Här står ja och glänser som en stjärna. Ja det var det jag fick höra senare. Anna du är en skinande stjärna. Jag skapade en fest, igen. Gjorde över 200 personer glada och spred mitt ljus genom shower, tal och musik. Tillsammans lyfte vi taket som den störta och bästa av alla mina fester i år. En sådan här kväll kommer int Eigen. Den var unik.

Venetiansk handgjord mask med swarowskistenar <3
140 middagsgäster på intåg. Tack Orangeriet för att ni finns <3
Kramar åt alla håll. Kramar av glädje och kärlek.
Min ljussyster <3 Älskar dig
Vänner från nu och förr, allt känns som igår =)
Grymma Jessica skötte bokförsäljningen galant.
Sarahs konst spred energi och färg.
Välkomna vackra ni <3
Bubbel och mera bubbel.
Mina böcker väntades att få tas om hand av sina nya ägare <3
Stil och elegans med underbara gentlemän
Änglasystrar <3

Gästernas reaktioner då de anlände i lokalen var enastående. Vilken kväll detta blir, något helt annat än innan. Vi är på gala.

La famillia – Kärlek <3
Min andra hälft <3 Bus och kul
Så mycket glädje – Vi alla njuter
När vi upptäcker att 15 personer ej har ett bord eller ens stod med på gästlista. Men allt löste sig =)
Luft puss med min älskade vän och änglasis.
Vackra underbara älva <3
Dans med lite skådespeleri fick allas uppmärksamhet på plats.

Kvällen öppnades med mig utdanande till Alice Copper ” The man behind the mask” Jag älskar att stå på scen, något jag tidigare hållit mig undan. Men med min kraft att våga stå för den jag är idag ger det en adrenalin kick utan dess like. Jag dansade mig fram med min guldiga venetianska handgjorda mask glittrandes på mitt huvud. En minut och elva sekunder senare stängdes musiken av. Jag började inleda mitt tal som du kan ta del av längre ner. Jag var en tjej som sprang runt med olika masker, i olika skor, för stora och för små. Jag sprang som i en dimma som var sann för mig. Utanför mig själv. Jag visste inget annat. Tillslut fick jag tag i ett par riktigt snabba skor. Dimman blev så tjock och jag såg inte väggen. Pang masken gick itu, skorna åkte av. Där stod jag naken. Nu började en ny resa att gå inåt. Utan mask, utan skor. Att möta mitt inre och älska mig själv fullt ut.

Min resa med mask…och andras skor
Jag tog av mig skorna och masken för att bli den version jag idag är. En kvinna med framtiden framför sig. Och fler versioner väntar. <3
Min resa utan mask och andras skor

Och framförallt vill jag tacka min kära syster Sarah som vart med och lyft boken med ljus och magi genom sin kreativa ådra och konst – välkommen upp Sarah 

Efter mitt tal fick min kära syster ta tag i rodret och prata om sin konst. Tack för alla kärleksfulla ord om mig. Älskar dig.

Sarah spred kärleksfulla ord till systra siiiii

Maten kom och snabbt därefter blev det en magisk och glädjande intervju med ljusspridaren Katrin Skoglund. Fantastisk stund och intressant för de som lyssnade. Inspirerande om boken och viktiga frågor i hur jag kom på att skriva och vart jag får mina idéer om osv. Om avundsjukan i en liten stan och andra människors tankar. Tack Katrin, du gjorde det magiskt. Din energi och utstrålning med ditt stora omtänksamma hjärta.

Vilket team <3
Aplåder och jubel

Kort därefter spelade pianisten Goda på sitt piano med en ljus och glittrande musik.

Klassiska toner med berörande musik. Tack Goda <3
Middag med healing och lugnande magiska händer av min änglasyster Gun.

Sedan var det dags att ta plats på scenen igen. Min nyfunna vän Stina Sundberg som också är författare och sångare. Hon intog scenen med mig och min underbara förebild Laura Parez på scenen. Tillsammans framförde vi en sensuell, naken och ärlig låt om kvinnligt singelliv. Fniss så många som blev förvånade av texten. Lyssna på Spotify ”Din tur nu”

Afton klänningen åkte av och på åkte party klänningen

Iväg och byta om för partyklänningen för att låta Alex Moreno ta plats. En av Sveriges största Dj:s Det är stort för Borås och något alldeles extra. Snowman Agency med Marko hade ordnat helt otrolig ljussättning och allt blev perfekt. Laura tog micken och kort därefter intog vi scenen med Reload. Partyt var igång och över 200 personer kunde glädjas åt en unikt magisk kväll. En kväll som inte kommer igen. En energi som var euforisk skapades och energin var på topp från start. .

Dansstjärnorna som är synkade och får allt att bli magiskt vackert.
Tack för dig Laura. Du är så modig och inspirerande. Du är bästa bästa.

Jag fick även äran att testa dj:a med Alex Moreno. En av Sveriges störta Dj namn som är expert på det tekniska. Och han levererade mer därtill . Min första ”spelning” live för ett helt dansgolv. Det kommer jag leva på länge. Ingen hade någonsin varit med om sådan här musik i Borås och alla dansa tills kroppen sa stopp, ja efter 4.5 stopp. Fniss.

Nu kör vi
Lyllos alla som fick ta del av din musik och ditt sätt att leverera. Episkt.

Du är ju en festfixare av rang. Generös, inspirerande och energisk.

Vilken fest Anna, så bra musi har vi aldrig fått uppleva i Borås. Mixarna och känslan var något nytt och unikt. Wow.

Viken fest fixare med ett sådant generöst hjärta Anna.

TACK mina magiska värdinnor. Utan er hade jag aldrig fått ihop kvällen <3 Systerskap.

Min alldeles speciella syster. Bröstcancer syster, ljus syster och vänskaps syster. Du är en av de modigaste kvinnor jag mött. Vilken förebild för allas kvinnors kraft att våga. Våga ta plats och våga lysa som den vi är. Älskar dig.

Du fångade mig i talet så tårarna kom.

Detta kommer vi leva på länge, vi längtar tillbaka. När kommer nästa fest?

Jag har aldrig dansat så här mycket ute någon gång Anna. WOW!!!!!
Partaj levererar. <3

Vilken värme och generositet du sprider ANNA!!!

Mitt Tal

Ja, här står hon – tjejen som levde med olika masker för att vara någon. Jag hade ingen kontakt med mitt inre . lite som att gå runt o leva i en dimmig värld – onykter oklar – omedvetet för jag visste inget annat. För mig var detta min sanning.  

I den världen gick jag omkring med en mask och dessutom i andras skor Jag vet inte vems skor jag gick i – jag har tagit på mig både för små o för stora skor i mina dagar. Levt utanför mig själv i denna dimma. 

Tillslut blev dimman så mörk och masken så hård och skorna var supersnabba. Så jag fick rätt in i väggen, pang masken gick i tusen bitar – hela jag gick itu. ( Jag tog av mig masken och mina skor)

Oj vilken väg den  tog mig på. Där fick man klara sig utan skor vare sig man skulle upp eller ner . På hård mark kall mark och glödande varm.Jag började ta mer hjälp av andningen – meditationen – ändra min kost och lägga till häftiga pulver med olika super effekter som fick mig att flyga inombords – wow är det såhär livet kan kännas 

Den väggen visade sig vara min räddare –  vägen ut till den sanna solen inom mig – jag plockades ihop av nya bitar till en annan kvinna med en stryka som är obeskrivlig 

Tänk att jag även  sprungit runt o sökt kärleken som ekade tomt i ett hål här inne – Andras kärlek – den som egentligen fanns så nära – här !!

Jag hade sprungit  runt på samma vägar i cirklar tills vägen mot mitt hjärta visade sig . Vägen till fullkomlig kärlek till mig själv och den kvinna jag är. Min sanning. Här inne fanns en annan person med drömmar som idag står här naken utan skor. Nakna sårbara starka fötter som burit mig fram till idag . 

Jag vill ej ha det ogjort. Vägen ledde till denna bok. Fylld av min historias  nycklar som är gåvan till er. 

Livet lever i mig och jag vill ge er mer  kraft att våga med det jag skrivit . Och framförallt inte ge upp 🥰 Nu har jag öppnat upp för min framtid och allt är möjligt från denna plats – idag är jag denna nya versionen av mig själv och den fortsätter – vi är aldrig klara med den inre resan och allt kan bara bli bättre.

Så tack alla som funnits för mig då livet var hårt o de som fanns då livet var lätt – alla här ikväll som tagit sig hit från andra städer och husen bredvid – kärlek. Tack mina u dyrbara värdinnor. Sia, Sarah, Ulle, Julia och Anja.

Magiska sanna systrar.
Rosines farmor och farfar spred glädje

Stort tack till fotograferna David Sundbaum och Lisa Pilsmedh som föreviga många ögonblick till bilder. Tack Julia för att du filmade hela kvällen =)

FEST!!!!!
Tack!!!!! Ljus och kärlek till er ALLA !

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.