Fyra dagar av magi – Bokmässan

av Anna Viresha
Här står jag och ler av stolthet för mitt mästerverk.
Böckerna lyser med sin glans och sin charm. Dags för signering

Fyra dagar av magi. En otroligt tacksam känsla att nu vara författare och presentera ”Vackra mig” på bokmässans intensiva dagar. Nya bekantskaper, nya kontakter och erfarenheter. Jag är tacksam för dessa berikade dagar. Nya tankar, tips och idéer har skapats.

Vilken ära att få inleda bokmässans dagar med att bli intervjuad av Borås Tidning. Här hamnade jag på nästan e hel sida med en intervju om boken. Glädje tjut inom mig av att få sprida mitt budskap och att boken finns i min egna stad. Läs mer på https://www.bt.se/kultur-nnoje/borasfrisoren-fick-tre-livsomvalvande-diagnoser-samtidigt-nu-slapper-hon-bok-cdda3cc1/

Min inspiration och vän Johanna Bjurström <3

Repotage Borås Tidning

Dagarna gick fort. Signering i både Tallberg och Hois monter stod på schemat. Spännande att se allas nyfikna ögon titta på det tilltalande omslaget. Berätta och dela av min historia till förbipasserande.

Under lördagen hölls mitt samtal på Scen med underbara Anna Maria Ekblad. Fjärilarna flög runt en stund i magen men väl på scen så flöt det på av glädje. Jag hade lyckan att synas på tre förlag. Tallberg, Hoi och Kunskapsförlaget. Lyllo mig. Även Tik Tok ville ha med boken på sin lilla scen. <3

Att varje kväll var utslagen av trötthet pga allt ljus och människor försvann till nästa dag. Då var det som bortglömt. Värken i benen och tröttheten hamnade bortom. Bokmässan är verkligen givande och skapar berusning av att möta likasinnade. Inspireras av andras böcker och tankar.

Samtal på scen med Anna Maria.

Så, tack ala som kom förbi och förgyllde dessa dagar lite extra. Tack Tallberg och Hoi förlag.

Jag syns överallt <3
Köper av kollegors böcker <3 Humor och annat spännande väntas.

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.