Its ok to fall

av Anna Viresha

Even a strong woman will allow herself to break down and fall apart. It allows her to start over and rebuild ❣️ You can bet she will come back stronger than ever. Sometimes she even start a brand new journey. Life

Vissa tårar kommer och går, andra består

Ibland kan livet kännas orättvist. Det kan kännas ledsamt och känsla som ilska, frustation, besvikelse kan komma på besök. Och i allt detta kan man också känna sig väldigt ensam. Jag har senaste tiden hamnat i olika utmanande situationer som fått mig att känna mig ensam och övergiven.

Det har inget med kärleken till mig själv att göra utan det är situationer där andra har behandlat mig tex respektlöst som utlöst detta. Människor som vänder kappan efter sin vind sålänge det gynnar dom. Ingen ser till Anna som står här och nästan kippar efter luft som mer och mer tynar bort. Ensam, för jag är ju ensam. Visst har jag verktyg till hur vi ska tänka för att må bättre och vad vi kan göra för att ej ta åt oss.

Jag har mycket kraft och glädje inom mig men ibland blir det för många hårda vindar samtidigt och även jag kan falla. Jag har hopp om att mina vindar snart kommer vända och få mig på stabilare fötter. Karman får ta hand om mörker och ljuset.

Det är väl kvittot på att jag fortfarande är alldeles för tillitsfull till människor.

Sålänge håller musiken mig flytande som ett ankare i stormens stund. Tack för musiken och tack till mig själv för att jag tog steget att lära mig mera. Vem vet vart det landar <3

Inlägg du kanske gillar

1 kommentera

Anna Wahlstam 4 september, 2023 - 19:07

Kärlek till dig – You got this 💕
Skickar boost från mig till dig 💕

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.