Jag väljer alkoholfritt

av Anna Viresha
En sprakande kall och energirik alkoholfri juice får också vara med i champagneglasets elegans.

Här kommer ett litet utdrag ut kapitel 1. Min väg till läkning där alkoholfritt ingår. Att jag valt att inte dricka alkohol är ett medvetet val, direkt från mitt hjärta.

Alkoholfritt

När Thorvald landade i min mage för tolv år sedan kom det inte ner någon mer alkohol i min kropp. Det blev ett naturligt avslut då jag blev gravid, vilket jag trivdes med. Jag kände mig fullt närvarande, renare och min hy blev klarare. Kombucha blev min drink och den alkoholfria champagnen bringade även den en festlig känsla.Att sluta dricka var något av det bästa jag gjort.

Vinsten blev en vitalare tjej

Jag sken upp eftersom jag blev ännu häftigare utan denna dryck.

Ingen har någonsin märkt att jag inte dricker. Jag smälter in i festfartens glittrande kväll som alla andra. Men hur kan vi gå ut och ha så skoj, vara så fnittriga utan alkohol? Hur kan jag dansa på en scen framför massor av människor – nykter?

Jag står med mitt glas alkoholfritt, lika social och sprallig som de som dricker, om inte mer. Mitt smink sitter kvar hela natten och jag är pigg då lamporna tänds och det är dags att köra tryggt hem.

Jag tror att många har uppfattningen att vi är tråkiga på sociala sammankomster utan alkohol. Du tror du vet vad andra tänker och tycker om din nykterhet. Du kanske känner dig utanför för att du inte hänger med i samtalen och inte kan dansa fullt ut. ”nej jag är ju nykter”

Alkohol tar bort många spärrar till de som inte vågar vara sig själva fullt ut. I små steg kan vi alla hitta känslan och modet utan att ta hjälp av alkoholen

Och mer om detta i min inspirerande och upplyftande bok Vackra Mig . Nu dansar vi vidare i vår egna sanning och står i vår kraft. Kram kära läsare.

Skål för livet.

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.