Varför Vackra Mig

av Anna Viresha
Det vackraste för mig, är att älskas utav dig

Vackra Mig. Du är vacker.

Bokens titel står för mer än orden. Det är en sann sanning som jag säger till mig själv. Ord jag idag kan stå för. Ord som tidigare i mitt liv varit ”onyktra” och betydelselösa. Ord jag inte kunde stå för eller känna var sanna. För mig. Till mig. 

När jag med darriga ben tog mod till mig att gå inåt på Bara Vara började min inre blomma att vakna till liv. Knoppen som legat där i åratal och väntat på att få rätt näring till att slå ut i blom. Plötsligt fick den äntligen sin uppmärksamhet och med det började bladen slå ut i alla regnbågens färger. Den skapade lust, passion, kärlek och skratt. Känslor som jag på djupet kunde känna var sanna. 

Det var här jag förstod att jag under mitt liv levt på ytan av känslor. Ovetandes om denna blomma som låg under och väntade på att få blomma. 

Bara Vara och Path Of Love visade mig vägen innåt

Av mina 11,5 veckor på Bara vara nådde jag målet. Att hitta hem och känna en kärlek till mig själv som var obeskrivlig. Min livs stora kärlek stod plötsligt framför mig i spegeln. 

  • Hej, där är du. Här är jag. Ska vi ta varandras händer och börja livets sanna dans och älska varandra oavsett vad? Låta våra röda pulserande hjärtan smälta samman till en. Ja, vi gör det, vi ler utan att döma och vågar vara nakna utan filter för den vi är. Den jag är. 

Så, när universum viskade att boken skulle heta Vackra Mig värmde det i hela min kropp. Mitt tempel. Idag kan jag säga till mig själv att jag är vacker. Enbröstad eller inte så blommar min blomma ut mer och mer för varje dag. Tack Anna för att jag vågade gå inåt och hitta rätt näring för just mig och min själ. Tack livet för alla utmaningar jag möter så jag kan bli visare och klokare. Så vi kan lysa upp och sprida äkta glädje längst våra steg på jorden. Namaste 

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.