Där satt hon, så vackert ren & oskuldsfull

av Anna Viresha

Hemkommen efter 2 magiska veckor i Spanien Nerja Efter första blicken på Nerja så blev jag förälskad. Så för  3.e året tar mina steg mig framåt på nya platser i solljusets sken. Här känns det  som en kraftplats. Känner mej som ett med naturen.. En oas bland berg och kullar. . Och mkt spirituell anda. Yoga , buddha butiker , vegansk och massa små mysiga stränder som ligger i små bukter. Den spännande grottan som tar dig 60 meter ner i moder jord ,mystik, spänning. Mkt vågor och lite vågor. Ett guldkorn på jorden. Ja åker du dit så återkommer du.

På torget fanns det flera konstnärer som målade. Vackert.Det ville jag testa. Så det blev en man som målade av mig i 90 min . Och det kändes som 30 min. Så underbart att bara sitta där och ha kontakt med konstnärens ögon hela tiden. Känna hur nyfikenheten växer. Vad alla som står runt ser men inte jag. Att ha tålamodet att bara vara. Inte tänka utan njuta av varje sekund. Det var säkert över 150 olika personer som stannade till , vissa stod väldigt länge och andra svepte förbi. 

Så när ögonblicket var framme -då jag såg mig själv där på bilden. Det var som att jag klivit ut ur mig själv. Och såg en kvinna sitta där med sin nakenhet. Så vackert ren, så oskuldsfull . Hennes sårbarhet och ljus.Det var som att han sett rakt igenom mig. Såg både min kvinna och min lilla Anna. Min spegelbild som berörde mig djupt med kärlek.

Och det är då jag verkligen kan stanna upp och reflektera allt som hänt i år. När jag ser på denna flicka som sitter där så fridfull med glittrande ögon. Allt denna kropp varit med om och det som ligger framför. Hur stark kroppen är. Hur livet håller oss. Hur jag kramar och håller om mig själv.Hur jag byggt upp mitt liv de senaste 5 åren för att kunna hantera detta. Med alla mina kurser och kostförändringar.

Att jag växt så mkt på denna tuffa väg. Starkare och starkare för varje dag.Min själ i denna kropp som den valt för att vi har ett uppdrag här. Vi ska genomgå allt detta för att få den kunskap & erfara.Förstå hur det känns på djupet. För att sedan sprida det vidare till andra <3   Det är nu jag är redo.

Jag tackar och bugar så för att jag gick in i väggen för 5 år sedan så jag vaknade upp.Vaknade för att blicka inåt & stanna upp. Få mod att se bakom de där färgade solglasögonen med alla programmeringar . Att jag vågat möta mig själv och expanderats inför massa människor. Att komma in lager för lager till den jag är , full av kärlek. Säga JA till förändring.

När jag tänker på det så börjar tårar rinna, tårar av ren kärlek till mig själv för att jag är jag. För att jag gjort allt detta för mig själv och därigenom mina barn…familj..För att så många genom mej vaknat upp och kommer vakna upp för att våga vara sanna. Komma ut ur sin trånga kostym. Välkomna och vara alla känslor och leva livet här och nu .Det är jag stolt över.

It’s my life

It’s now or never

I ain’t gonna live forever

I just want to live while I’m alive

Its my life

My heart is like an open highway

Like I said

I did it my way

I just want to live while I’m alive

It’s my life

Inlägg du kanske gillar

4 kommentarer

Camilla 24 juli, 2018 - 06:00

Svara
Viresha 24 juli, 2018 - 06:19

<3

Svara
Stina 24 juli, 2018 - 08:24

Så vacker tavla på dig du är så modig!

Svara
folorentorium 14 januari, 2019 - 20:44

What i do not realize is in reality how you are not actually much more smartly-preferred than you might be now. You are very intelligent. You recognize thus significantly relating to this subject, made me in my opinion believe it from so many varied angles. Its like men and women are not fascinated until it’s one thing to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs great. At all times care for it up!

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.