Tack Amelia för ett fantastiskt repotage – Rosa bandet special

av Anna Viresha
Finns i butik nu , spring och köp hihi

Vilken magi. Att nu få vara med i ännu en tidning. Denna gång för Amelia Magazine nummer 16 . Två kvinnor däribland jag delar vår story från boken Queens Of Scars. Det är en ära att få dela med mig och stärka andra kvinnor genom min resa med cancer. Min resa som enbröstad. Tillsammans är vi starka.

Underbara Angelica- Du är en gåva till livet. Tack för att du finns <3

Har du inte köpt boken för att läsa om oss alla 16 kvinnor och vår story finns den att köpa i min salong. Den finns även att beställa på www.angelicaamazonaweiljand.com

Hos oss betalar du 175 kr där 75 kronor går till forskning för bröstcancerförbundet.

Nu ska jag landa och glädjas åt att jag fick chansen att sprida mitt ljus i ännu en tidning. Sprida hopp och kraft till alla som kämpar och till alla andra. Kram på er.

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.