Sol sol sommar & sol

av Anna Viresha

Tackar livet för dessa två magiska veckor med mina barn. Och min underbara Ulrika med sina två änglar. Jag kan inte nog påpeka att en sommar i Sverige för mig har gett så mkt. En sommar utan ngn resa. Men den resan vi gjort och den avkoppling som vi fått ta del av är oslagbart.

Så vad har vi gjort denna overkliga tid …

Varberg

En vecka i havshuset. Skratt, bad och krabbfiske . Glass i stora lass . Sparkcykling, cykling, hopp på studsmatta och ett besök på fästningen.

Tack för att du finns i mitt liv. Min skatt
Mer fika på ingång …hihi…eller mycket mer fika på ingång
Kvalitetstid med varm choklad & grädde
Vi hittade magi <3 Och lät den bestå

En stund på stan som avslutades med att en fiskmås attackerade maten och fick med sig en halv special …. Allt kan hända och allt är möjligt . Fnitter och skratt med sena kvällar för att sedan ta oss vidare på vår resa.. söderut.

Mr Cool
Magiskt

Ljunghusen – Falsterbo

Vår färd tog sig söderut. Mot värmen och de ljumna vindarna. Till min kära väns overkligt vackra ställe. Precis vid havet. OCH som att det inte vore nog så bra, så har han en underbar pool. Minen barnen fick när detta upplevdes live var oslagbar. Sån glädje, så mycket glitter i ögonen som lyste . Här vill vi stanna , här vill vi bo.

Överklassar alla våra sommarresor. Här är det ett lugn och ingen stress från andras energier . Endast vindes sus som hörs och fåglarnas kvitter som rör öronens brus då och då. Med havet nedanför som bjuder på sina vita mjuka vara sandkorn kan det kort och gott inte bli bättre.

Fem minuter senare var alla i poolen
Två mycket glada Herr OBEER

En sådan kraftplats av ett lugn . En tystnad i luften som spred sig i hela kroppen. En plats för vila i en annan slags stillhet

Lite med badgrejer kanske….
Hurra för sommar 2020
Galet skoj
Bästa bästa stranden och sanden
Oförglömlig glädje

En sand som är mjuk som bomull. en sand som skiner av de vita kornen. En sand att vilja sätta de bara fötterna på. Känna sanden mellan tårna … vi är ett med moder jord.

Jag kan gräva lika långt ner som min arm och lite till

Det to emot att åka hem efter dessa sprudlande dagar. Men alla sagor har ett slut,.. eller ? Inte än… ett besök på en helt underbar vacker gård. Med skog som luktade skog. Med träd som stod högt och lyste .

Varje dag bastade vi och fyllde på med fin energi från den infraröda bastun. Så rogivande och avslappnande på ett varmt och mjukt sätt. Läkande för kropp och själ . Vi lyser och vi myser

Läkning – Påfyllning

En känsla av utomlands. Bara 2 timmar bort. …

Tusen tack min kära Mr vän för att vi fick komma och spendera underbara dagar med dig. Tack för att du finns där för oss och ställer upp på olika sätt. Du är en ängel och har gett oss, mig och barnen mfl så mycket . Evigt tacksam för att det finns såna människor som du .

The power in a tree

En utflukt rakt in i smålands trakter för besök pp en helt otrolig gård. Wow vilket ställe. I stillsamhetens magi.

Farväl för nu <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.