Att Våga

av Anna Viresha

Jag vågar lyssna till mitt hjärta🙏 Tilliten till att den rösten är sann för mig. Hjärtats röst är min vän. Vi har inte alltid varit bästa vänner men idag är vi närmare varandra än någonsin.

Jag vågar känna och följa känslan 🧘‍♀️Känna mina sanna känslor och stå upp för dom. Uttrycka mig i ord till andra vad som bubblar eller inte bubblar i min kropp. Jag följer med i känslans berusning och tillåter den finnas. Jag lever. Fnissar, busar, dansar, skrattar, gråter och känner mig vacker i min sårbarhet då tårar faller.

Jag vågar säga ja till mig själv och ja till det som serveras framför mig. Det som ger mig energi och ett leende på läpparna. Jag vågar säga nej och stå upp för mig själv och mitt värde. Nej till allt som känns falskt, tunt och utnyttjande. Nej till respektlöshet och tomma tysta svar.

Jag vågar vara ärlig och äga min sanning ❤️ Att vara ärlig mot mig själv. Ärlig mot andra. Det jag står för och gör. Det är äkta, starkt och sexigt coolt.

Tid för att vara sann

Snart når sommaren sitt slut och vi går sakta in mot vårt ide igen. Tid för vila och reflektion. Kanske behövs det gå igenom lite frågor till oss själva med svaren som vi har inom oss.

Äger du din sanning? Följer du ditt hjärtats röst och lever det livet som du vill och mår bra av? Utan en rädsla av vad andra ska tycka, tänka eller känna? Lever du ett liv som känns tryggt men egentligen vet du innerst inne att du skall vidare? Är du fast i något som du vet är osunt men ”ensamhetens dörr ” känns skrämmande. En dörr som inte är så ensam som du kanske tror eller är rädd för.

Meditera, andas och känn in vart du och dina inre röster tar dig. Tilliten är magisk då du följer med på dess färd. <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.