Systrar på Mallorca – Portals Nous

av Anna Viresha
Skål för att jag lever – skål för att jag gör mitt bästa – Skål för er som finns för mig.

Midsommar. en helg som ska firas hemma med midsommardans, stång och tårta. Med nära och kära omkring oss sjungandes i kör till små grodorna. Den trenden är nu bruten. Inga barn, inga killar och inga planer väckte iden att vi åker bort istället. Bort från detta land till nya platser. Mot Mallorca och ett nytt magiskt område. Portal Nous.

Här njöt vi av den godaste sushin jag ätit. Bad i turkosa vatten med vita mjuka stränder. Lyxig atmosfär med snygga båtar och bilar. Butiker som var små och personliga med det lilla extra. Hit kommer jag komma tillbaka .

Portal Hills

Stegen tar oss mot detta fantastiska Boutique Hotel. Underbar personal och fantastisk service. Enastående. Definitivt en återkommande plats.

Vilken resa jag gav oss. Livet är nu och det väntar inte.
Här trivs vi <3
Mitt nya favorit ställe <3
Elgans som matchar Hotelet <3
Elegans
Portal Hills Boutique Hotel
Snart händer det
Vår utsikt <3
Magisk frukost
Lite beach plagg som minne
Ljuvligt.
Stunder av lycka, stunder av sårbarhet, tårar och eftertanke. Allt är välkommet även på Mallorca.
Tahini sushi. Världsklass.
Santina – Bästa vegansk maten vi smakat. En matupplevelse utan dess like.
UM Beach Club
Portals Nous By Night
Mot hamnen vackra kvinna.
NIKKI BEACH
NIKKI BEACH

Tack Sarah för att vi tillsammans skapade dagar fyllda av skratt, avslappning och återhämtning. Tackar mig själv för att jag gav oss denna resa. Livet väntar inte och det är nu jag vill leva. Skapa minnen och ta vara på tiden. <3

I LOVE YOU

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.