Här står jag . Som en vit sommarmaräng med en fyllig och en vacker platt sida. Jag är solstrålande- dansande älva i vitt. Med blomstrande fjärilar i magen och ett leende från mitt hjärta. En lördags förmiddag mitt i juli.

You make my heart smile

En glädje finns inom mig. Den står för livet och det som jag fått till mig de senaste veckorna. Att känna livet och sätta känslan på mina foton. Fånga den. Känslan för den tacksamheten att få leva och gå i mina skor. Eller utan med mina fötter. De som tar mig framåt. Barfota mot jordens pulserande energi och kraft.

Min egna sommarbrud

Att idag känna känslan av att ha en vit spetsklänning mot min kropp. Känna hur den faller i sitt tyg och ger en mjuk och svävande ton. Jag tittar mig i spegeln. Mina ögon lyser av att se den kvinnan som står här. I denna vackra spetsiga tygbit som vidrör min kropp .

Here I Am

Platt och buckligt, men ack så vackert

Jag ser att det ser platt ut på ena sidan. Det fyller inte ut. Inte ens den isydda kudden i klänningen kan fylla det tomrum på min vänstra sida. Jag tänker mjukt och kramar om mig själv, det får vara så. Det får vara platt och lite osammanhängande. För i det stora hela så är det ju min lycka som jag just nu utstrålar. Här och nu. På denna bild. Det är den energin som säger allt. Den ligger som ett ljus omkring hela mitt varande. Mina egna ljusstrålar . Ett bröst eller två. Litet eller stort.

Med mina bilder vill jag sprida glädjen i att stå upp för de unika människor vi är. Det är såhär vi ser ut. Vad det än är som just du fått gå igenom och kanske tagit bort på din kropp. Det finns en styrka och kvinnlig kraft att stå upp i den renhet i det vi är. Utan filter.

Och det vill jag sprida till alla er som känner annorlunda. Skönhet kommer inifrån och du är fantastisk precis som du är. Du är stark och modig. När du står upp för dig själv skapas en domino effekt. Den är så magisk. Och väcker andra till liv för de skatter vi verkligen är. Där inne bakom vår hudkostym.

You Go Girl . Sommar Kram

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.