Raising your standards

av Anna Viresha

Jag tappade min toleransnivå på en färd i en förtrollad skog. Men hittade hem i en ny energi. YES! Nu är det dax att växa ännu mera i min kraft. Jag känner den från benen och upp i hela min kropp. Med gåvan och magin från jorden. Den som nu får mig att växa och lysa ännu mer. För att inspirera just dig till ett inre uppvaknande. 

Stand in your power

Ibland hamnar vi lite på villovägar. Jag gick in i en förtrollad värld, igen. För att få ytterligare en lärdom. Jag skulle gå vilse igen i den uppslukade skogen utan kompass och karta. Dock en väldigt kort sväng. Min inre styrka fick mig att plötsligt se den rätta vägen hem igen. Hem till sanningen och människor som ser mitt värde och därigenom är värda mig. Det gav mig så mycket. Med hjälp av andra starka kvinnor i min närhet har jag fått så mkt mera verktyg. Och det tog mig bla till en session med min shimanska gudinna.

Jag höjer mig ytterligare i frekvens och min stjärna lyser mer för dig

Där väntade en gåva av moder jord. En kraft. Nu var det dags. Den initierades i mig. Omslöt min kropp och mitt inre väsen. Så starkt så att jag kunde komma tillbaka. Men inte tillbaka där jag var innan mitt vilda äventyr. Utan tillbaka en nivå ovanför. Till en starkare stjärna. OCH med det höja min standard. En påminnelse om att säga NEJ. Det är ett JA till dig själv. Till din själ och ett lugnt harmoniskt liv.

MITT kort föll ut ur högen, ner på golvet. In i leken igen för att sen visa sig IGEN. WOW – Exakt den påminnelsen jag behövde och det fick mig att skriva detta inspirerande inlägg.

STOPP , NU RÄCKER DET..

Jag tappade min toleransnivå och föll ner i ett förblindat hål en stund. Jag höjer min standard genom att säga NEJ TACK till ALL Bullshit som : 

1 Lögner – till dom som inte kan vara ärliga helt enkelt. Bort med vita lögner, svarta lögner. ALLA lögner  Där sänker jag min tolerans gräns till 0 och höjer min ärlighets gräns till 110% ärlighet.  Ärlighet är så mycket sexigare och det är styrka!

2 Nej tack till tomma ord . . Stopp till smicker och manipulation för att slingra sig igenom … Det är ALLTID handling som räknas.

Hit me with truth – never comfort me with a lie…

3: Att bli ghostad av någon som säger sig tycka om mig. Var inte någons ”ibland” Du är värd mer än det.

4: Dom som tar av mitt ljus och energi . Den är värdefull och ges till de som förtjänar vårt ljus. 

5: Att ödsla min tid till att känna oro i magen och fundera över hur sann min inre röst är mot de som sägs/görs  ( lögnen ) Din inre röst är din vägledare. När något poppar på att det inte stämmer . Eller att du får till dig något super starkt i solarplexus . Gå på den känslan. 

Lita på Din inre vägvisare

6 Vi är alla värda det bästa. Att se vad som är värt oss och våra inre skatter. Ge inte bort dina inre juveler till dom som inte ser dig. För den du är med dina diamanter. Känn in kraften i ditt värde och stå stark i din kraft. LÅT INGEN sänka den . YES för oss.

7. Att bli trampad på som en fimp- utan hjärta. Mitt hjärta är större än min kropp. Och det kan du inte trampa på . 

Kramar om mig själv för min inre styrka av att stå fast vid mitt värde och säga stopp till osundhet.

8. Till dom som tror sig veta mer om mitt liv än jag själv .

9. Gå vid första röda varningsflagga… bort bort. Vi vill ta emot röd kärlek , inget annat .

10. Sist men inte minst så höjer jag min standard till att lita på mina guider och änglar. Att inte blunda för det som jag får till mig. LITA PÅ MIG SJÄLV .

Nu vill jag springa en mil eller två med min energi i benen hihi eller dansa ett 4 timmars danspass. Jag vänder all min kraft inåt till att sprida mitt ljus mer och med det : Kärlek till er alla som läser och inspireras av mig.

Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

Stefani Storm Aspenbrant 12 september, 2020 - 11:30

Så sant kraftfullt och innerligt beskrivet♥️Tack för de vackra orden🙏Önskar dig all lycka kärlek och kraft.Kramar Stefani 💃🏼

Svara
Nirava 14 september, 2020 - 17:01

Jätte bra skrivet du är så stark och
Intuitionen är så magisk!
kram Nirava

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.