Lycka är inget mål, det är en livsstil

av Anna Viresha

Jag är regissör och huvudpersonen i min alldeles egna livsfilm. Min karaktär omger sig med människor som får mig att le. De som höjer min vibration liksom jag höjer deras. Ger mig känslor att känna. Får humorn att då och då gå över eller mer under ribban till nervkittlande skratt 🤭

Själar som jag kan dansa med. Busa och skoja till det med. Vara Anna.

Vara sårbar, ärlig, kärleksfull. Känna vänskaplig laddning och åtråfylld laddning. Spänning. Trygghet. Närhet. Nyfikenhet ☀️

Att dansa till solen går ner och upp igen. Snurra, hoppa, vara nära, inte vara nära. Hålla en hand eller två. Jag låter hela den blandningen av känslor och energi fylla hela min kropp. Inget behöver styras, inget behöver väljas. Jag bara är och följer med i frihetens dans 💃 Livets flöde – Överflöd ☺️✨

Går in i känslan av det glädjerus att jag är min egna lyckas lott. Jag låter mig vara lycklig i min alldeles egna film som inte går i repris. Den sänder live och det är nu. <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.