Give them something to talk about

av Anna Viresha

Jag är ingen robot. Jag är ingen leksak. Jag är ingen docka utan ett levande hjärta. Jag är en dansande älva som lever livet fullt ut. Jag har ett hjärta med känslor och värme. Ett hjärta som fått ta många strider. Ett hjärta som älskar att ge till de som jag håller kärt.

Ett hjärta som tillslut når sårbarhetens ömma punkter i att bli trampad på. Om och om igen. Som att mitt hjärta är av stål och tomhet.Men oavsett att tårar faller så kan du inte ta ifrån mig mitt liv. Med min sanning, lycka och livsglädje. Det äger JAG. Och jag fortsätter min livsdans med ett leende på läpparna.

Äg din sanning – inte andras osanningar

Jag äger att jag är den jag är. Att jag fått in mycket av mitt ljus i mitt liv av en änglavän. Jag har fått drömmar uppfyllda som jag aldrig ens kunnat tro skulle bli sanna. Jag har alla möjligheter i detta livet .

Jag äger att jag varit sjuk med tuffa strider. Men jag är en krigare. Som har en otrolig inre styrka att resa mig. Och se vad jag kan lära mig. Varför livet gav mig cancer, mastoindit , ansiktsförlamning och en osund relation utan dess like. Jag äger mina smärtor . Smärtor du inte har en aning om hur det är att gå igenom. Som ensamstående mor och finnas där för mina små änglar barn parallellt med stormiga vindar.

Jag äger att jag är social, företagsam , generös , rolig och utstrålar en inre livsenergi utåt. Jag äger min inre gudinnas vackra sensualism och skönhet.

Att jag bjuder på mina danser för att inspirera andra till desamma. Dans är livsenergi ut i tåspetsarna. Dansa ut känslor och välkomna det som vill fram i musikens toner. Ut genom din mun och din unika kropp..

Jag äger min egna sanning. Inte någon annans. Din osanning äger jag INTE. Vet du mer än universum om vad som är sant i mitt liv. Mer än Det som är större än oss. Mår du bra av att sprida och smutskasta andra levande hjärtan för osanningar ?

Försök sprida din svarta energi – Mitt ljus kommer aldrig bli mörkt

Jag har varit inne på denna topic i tidigare inlägg: Gossip Town. Svenska avundsjukan . Att avundas andras liv.

Och You now my name – not my story. Att tänka ett steg längre innan man pratar. Och sprider svart energi om människor du inte har en aning om. Du kan aldrig veta någon annans sanning mer än personen själv. Du har ingen aning vilken resa alla har i sina liv och att saker som kommer ur din mun kan göra ont. Oavsett hur mkt kurser och läkning man gått igenom för att växa som människa så kan det göra ont. Så ont att känna men oavsett så står jag upp.

Basement Bethany - Gossip | Lyssna här | Poddtoppen.se
How can I now its true ?

För det är hos oss starka som sårbarheten slår in och den vill jag visa med detta inlägg. Att bland rinner bägaren över av dessa hemska anklagelser och jag gråter. Jag gråter och känner mig orättvist behandlad och kan inte se hur människor kan göra så. Döma andra är lika med att döma sig själv. Men jag kan inte styra vad andra väljer för ord som kommer ut ur deras munnar. Jag kan inte släcka deras bränder. Deras karma.

När gråten är tömd. Då landar jag igen på mina starka ben och känner min inre kraft växa. Då går jag med mitt leende på stan igen, skrattar och är evigt tacksam för MITT liv. Oavsett dina osanningar. Mer än någonsin och det äger jag.

För ingenting ska få ta min inre styrka och livsglädje, att få vakna varje morgon i just mitt liv ifrån mig.

Läs gärna nedan tidigare inlägg för att inspireras och få kraft istället för att förlora den i sådana här stunder <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.