Podd intervju – Vi är inte cancer

av Anna Viresha

Tack Anna Wahlstam för att jag fick vara med i din underbara podd 😍🙏

”Vackra mig är en fantastisk vacker bok om du frågar mig.  
Anna berättar om boken och om sin bröstcancerresa och hur hon lever sitt liv idag 🙏
Ett avsnitt om närvaro, spiritualitet och lyssna inåt” ~ Anna 

Länk till en inspirerande timme med oss

https://viarintecancer.podbean.com/e/om-vackra-mig-anna/

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.