Ondskans sanning Del 2/4

av Anna Viresha

Kärlekens lott

Jag fick en kärlekens lott. En lott som fick mej att sväva och flyga på moln. En lott som visade sig vara den mest ondskefullaste lott under allt förblindande kärleksbrus. 

Den första chocken att den mitt hjärta ville till levt ett annat än det som sades.Ett svekfullt dubbelliv.

Att jag blivit förd bakom ljuset. Förtrollningen som bröts då jag fick veta och se detta skickliga ondskefulla spel som pågått sedan maj. På den kommer en ANDRA chock. En chock som inte kan beskrivas i ord. En chock av hur han målat upp mig för andra för att ha mig omisstänksamt för sig själv. 

Vända människor mot mig i min ovisshet så att ingen skulle misstänka att han ens skulle ta i mig med tång. 

Jag försökte så , jag ville så mycket att svart på vitt få fram vad en sån här person gjort. Sanningen ! För att inte skada ännu mer oskyldiga själar. Krossa och utnyttja fria oskyldiga längtansfulla hjärtan. Men kom steget efter.

Rått förtal

En hemsk bild av mig hade redan skapats för att den förklädnad han haft ej skulle avslöjas. En bild som gjort människor rädda för mig, ..en bild som skapat hemska känslor hos andra som inte är sanna. Hur ett helt företag fått en bild av mig som är så osann, orättvis och sjukligt manipulerande oäkta.

Hur jag har gått varje dag och skrattat och pratat utanför mina företag . Hur jag känt mitt hjärta slå när våra blickar mötts på gatan. Längtat till jag får se den prins som fått mig att känna magi i kroppen. Även om vi precis setts och låtit våra kroppar omslutas i en magi som var unik .

Hur kan en person som jag trott älskat mej, en person som jag upplevt så mkt passion och stunder  med göra så här ? Som jag hjälpt upp i ljuset på olika plan. Gett av mej själv till, gett gåvor, mat, juicer, barnkläder , små små överraskningar och mitt hjärta till … Totalt lurad och respektlöst utnyttjad

Känslan i mig nu, att fått veta hur andra då sett mej som någon helt annan. Personer som plötsligt slutat titta på mej ute på gatan. När det i min värld var så fantastiskt. Helt overkligt förljuget. Den känslan känns orättvist ledsam.

Skicklighetens beundran

Det är så mycket som faller på plats nu. Så mycket jag kan se som varit så skickligt spelat i 7 månader…Skrämmande skickligt …Manipulativt osant.

Att jag som alltid vill alla så väl, hjälper andra mer än att se om mitt egna hus. Att generöst sprida mitt ljus och mina verktyg på människors väg i livet. Lysa med min inre kraft  och stafettpinne från mitt mod att i flera år ha vågat möta mig själv på djupet. 

Att jag skulle hamna i detta fruktansvärda svek av lögner åt olika väderstreck. Precis när jag börjar komma tillbaka efter cancerns duster.

Jag känner mej tom och mår så illa av att det finns sådana”människor” som gör så här.  Se deras spel , spela ut människor mot varandra , livrädda för att sanningen ska komma fram. 

Förnekelse utan empati och samvete

Men i deras värld finns ingen sanning. För deras sanning är den falska illusion de bygger upp i sin hjärna. Att få andra att känna sig små och trycka i dom saker som aldrig ens har existerat. Sitta öga mot öga och säga saker till mig som inte ens är sanna inför vittnen . Den skrämmande förnekelsen trots dialoger, kort, datum, swish och allt därtill. DET gör mig mörkrädd.  Och få andra att tro på det genom att svartmåla oskyldiga själar. Det är ondska och det är grymt hemskt.  Empati, ärlighet och ett förlåt finns inte….

Det är för mej som en overklig extra ordinär upplevelse som inte ens går att göra film på. 

Jag hade aldrig kunnat tro att denna magiskt unika förtrollning som bröts hade så mycket mörker. ( se tidigare inlägg ) Det är ondskans sanning.

Att hata någon är som att hälla gift i sig själv. Förlåt alltid i ditt hjärta

Jag ska dag för dag ta mig upp till livets glädje igen. Just nu får jag vara ledsen , arg , besviken och totalt dränerad. I en djup chock som ens är svår att bedriva i ord här. Tacksamhet mitt i stormen av att jag inte kom längre i den förtrollade overkliga sagan….

Detta inlägg är nr 2 av 3

Del 4:

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.