Förtrollningen är nu bruten Del 1/4

av Anna Viresha

När jag fick mina sjukdomar förra året så gjorde det ont. Obeskrivligt ont. Ont i själen.
Jag har upplevt smärta på olika sätt , en av de ondaste smärtorna är den i hjärtat. Hur en person som jag gett mitt varma hjärta till trampade på det som att det var köpt på Ica. Ett hjärta som varit stängt i åratal av rädsla att släppa in. Som sakta öppnades på glänt mer och mer.

Trots att magkänslan sa annat så följdes hjärtats röst. Trots att livet sände andra själar. Själar som visade en värme med skratt ,omtanke och respekt. Ett sunt tänkande så gick ändå inte förtrollningen att bryta. Drogen, begäret. Hur mycket jag än försökte.

Trauma Chock

När du gått runt som i kejsarens nya kläder i 7 månader, i en eldig bubbla och elektricitet du trott var äkta, passion som växte till något djupare. När lampan plötsligt tänds och du vaknar upp. Ser att du står där naken. Naken , sårbar, totalt lurad med en kniv i hjärtat. 

Hur känslan av att blivit förd bakom ljuset infinner sig i hela kroppen. Ett svek dominerar i hela ditt hjärtas kärleksfulla brus Hur du känner ett illamående växa tills du skriker ut den. Du spyr ut den chock som just kom in i dig då lampan tändes. Hur den sprider sig i varenda cell och tar över hela ditt kroppsliga system. Skriken som kommer med tårar , tårar som blir till ilska – besvikelse

Bilder som leder till en mardröm

Hur kroppen börjar skaka och du är i en mardröm. Den värsta mardröm som inte ens visats på film. Bilder som gör att du nästan svimmar för att du inte tror det är sant, det kan inte vara sant , jag vill inte att det är sant . Men det spelar inger roll hur mycket jag gnuggar ögonen. Det är lika sant ändå. Bilder som visar en annan sanning En förnedrande ond respektlös sanning som skär hål i dig som den vassaste kniv du nånsin känt…inte värd att ens fälla en tår för men tårar faller..

Hur kan en ”människa” göra så?

Hur kan någon vilja andras hjärtan så illa? Hur kan någon lura 2 hjärtan samtidigt? Så länge. Så skickligt?

Hur kan något som kännas så äkta och genuint förtrollat nu bara vara ett immigt dis. Någon du trodde du kände . Som visade sig vara full av lögner och osanningar. En person som samtidigt frågat om det andra hjärtats hand. Samtidigt som vi planerar och drömmer oss bort i vår värld av lust, passion och magi.

Denna passionerade unika drog som gjorde mig förblindad. Gnistan i varandras ögon som sa mer än ord. Allt vi upplevt , vi hade ju framtiden framför oss. Fyrverkerierna omkring oss som gnistrade på mils avstånd.

Hur vi tog oss upp igen då livet ville visa andra vägar, för att bandet var så starkt. Allt jag gett av mig själv , gett i ord, känslor, vägledning ,överraskat och gåvor. Hur omtänksamheten i mig exploderat.

Läxans lärdom

Denna tiden, dessa 7 månader har jag lagt så mycket energi, tid , tårar samt fått uppleva saker inte många ens får känna i detta liv. Skapat magi på nivåer som vibrerar – som ett magiskt konstverk.

Jag ångrar det inte MEN jag har lärt mig en läxa. Att lita ännu mer på min magkänsla av att saker inte alltid är rätt, även om svaren på dina frågor är annat än det du känner.

Jag ska ta mej igenom denna våg. Inte låta mig slungas ner i mörkrets orkan. Värdesätta mitt värde mer än att någon ska ta det ifrån mig. Jag är tacksam att jag inte lät mig luras mer av min tid till denna osanna lilla människa.

Jag kommer om så sker igen, ge mitt hjärta till en människa. En människa som är rädd om det och inte för mig bakom ljuset. För den smärtan önskar jag ingen <3

Läs Fortsättning del 2 och 3

Fortsättning del 3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.