Jag är en vinnare av bröstcancer

av Anna Viresha
Jag har vunnit livet

Jag är en i statistiken av oss 25 kvinnor som varje dag får diagnosen bröstcancer. 

Inte kunde jag tro att jag en dag skulle hamna där.  En av dessa 25 som får ord till sig som känns overkliga. Ord som skapar känslor och vägar inom oss på andra nivåer. Du har bröstcancer. Ord som ekar av rädsla, ovisshet och ett slags mörker.

Ett nytt liv

Inte kunde jag tro att jag genom denna resa skulle få ett nytt liv. Ett nytt liv till en plats som blev bättre. Tacksammare och ljusare än tidigare 💕💕💕 Jag vann mitt livet till en anna plats, genom bröstcancer.

Med en ny & starkare kraft att växa som kvinna, utan ett bröst är obeskrivlig! Obeskrivligt svårt att förklara. Den känslan av energi till livets nu. Hur allt kan vända på en sekund. Att varje sekund vårt andetag får komma inåt och utåt är en gåva.

Den kraft vill jag väcka i oss alla. Med den livsvinst vi har i detta nu. Vinsten att få leva ❤️

Namaste 🙏

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.