The Gamechanger Podcast

av Anna Viresha

Nu kan du lyssna och bli inspirerad av en vacker intervju med mig. En rolig, sårbar och djup delning från mitt hjärta till er alla. Tack thegamechangerspodcast för att jag blev tillfrågad till ett magiska program & för ert ljus ❤️ Tack för en härlig stund som gick så otroligt fort.

Länk till podd: https://pod.link/1434107942

The Gamechanger Podcast

I det här magiska avsnittet har vi en riktigt spännande gäst med oss; Anna Viresha Malm.

Anna är frisör, medium, raw life inspiratör, näringsterapeut och influencer.

Snart kan hon även titulera sig författare med två bokprojekt på gång.

Hon delar sin livsresa med oss på ett öppet och inspirerande sätt. Resan startade med att hon gick in i väggen och därefter startade sin egen resa mot läkning efter ett antal sjukdomar och om att leva SITT liv och inte det liv som andra förväntar sig. Anna delar sin transformation från det att hon gick in i väggen. Resan efter att ha blivit diagnosticerad med bröstcancer

💕Att se motgångar som lärdomar

💕Bakgrunden till Annas kostval

💕En dröm går i uppfyllelse

💕Om att gå i sina egna skor

💕Anna delar om sina två spännande bokprojekt

💕Hur kan vi skapa ett magiskt liv?

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.