Here Comes The Sun

av Anna Viresha

Vilken känsla, idag är strålningen över , jag överlevde och klarade det. Allt grattis till mig <3

Redan för nån vecka sedan så vände allt mörker i mig till solsken igen. Jag började meditera längre och vända alla tankar och tvivel till ljus igen . Lät saker i mig skölja igenom i sin takt.

När ledsamheten var på besök tog in på mitt ” andra ”hem Pigalle och de gav mej ett sånt ljuvligt rum. Hela jag smälte in och jag log i hela kroppen. Att en sån sak kan få en att bli så glad.Men det är så, för mig..Ett sådant vackert rum med vackra tapeter, pärlhalsband på se sexiga tavlorna på olika pinuppor. Det höga taket och marmortoaletten .Här inspireras jag massor. Jag var så glad med mig själv hela kvällen och satt i sängen och njöööt till 100%. Kvalitetstid med mig  är något jag älskar och prioriterar högt i mitt liv. Jag gillar att vara med mig , vi har kul ihop och vi kan få roliga idéer med spännande äventyr.

Jag kan skriva det så mycket. Att jag ÄR så tacksam för mig. Hur jag tagit mej upp för denna grop oxå. Tillåtit och följt med kroppen i dess känslovågor. Med styrka och kärlek. Med trötthet i kroppen. Nu ska jag få vila mig & återhämta kraft innan vi startar upp för nya vägar med juicebaren.

Jag är så glad och känner sån värme för alla er som läser min blogg och som finns där ute för mig. Era tankar och ljus känns in i benmärgen. Det betyder massor med ert stöd <3

Att det är över 7000 visningar på min blogg är för mig helt otroligt mycket. Jag ger mycket av mig själv & jag vet att många får kraft av att läsa och genom det få verktyg att våga. OCH det ger så mycket tillbaka till mig . Det gör mig så glad och ger mig  livsglädje. Tack för er <3

 

Och det roliga är att idag fick jag ett rum igen som matchade min mys outfit – ja livet <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.