I am my own twin

av Anna Viresha

När du känner den där känslan av att inte vara dig själv men ändå mer nära dig själv än du någonsin varit. Jag tar emot allt nu – mitt ena jag & mitt andra jag!

Två nya jag i en kropp.

1: Att ett litet piller, Tamoxifen  kan påverka dig, dina celler, kropp , hår, hormoner – allt så mkt. Att varje dag tappa massvis med hår och knappt våga ta i det. Känna en känsla av ett livsstreck som bara går på samma plan – som en dimma. Tröttheten som kryper på parallellt med den där mössan som sitter kvar så fint. Depressions biverkningar och klimakteriebesvären hör ju till , vill du ta antidepp tabletter oxå? På det? Kaka på kaka,lock för lock. Lägga locken på alla känslor och gömma de så fint där under alla kemiska substanser som skulle komma in ytterligare i min lilla kropp. Nej tack. ALDRIG i mitt liv . Jag välkomnar allt. Med min medvetenhet ser och känner jag vad som är sant för mig och inte.  Att lägga mitt liv , min kropp i andras beslut? Eller ta risken att gå min väg …med tillit till att jag inte får återfall ?

2: Att mitt i allt som är har min bröstcancer fått mig att  öppna upp mitt hjärta,helt blottat och naket – vågat känna & se till 100% Det kan inte gömma sig bakom ngt bröst heller längre . Allt talar och visar på den slutenhet som varit i alla år. Självkärleken växte och jag blev kär i mig själv för 5 år sedan, Men Nu var det dax att gå ytterligare steg ner i djupet av mig själv. För att se att den sårbarhet som gömt sig i mitt hjärta  är kärlek. Den hårda muren har jag bit för bit plockat bort på djupet & jobbat med även i det undermedvetna . Strukturerna sitter så hårt så hårt, men att sakta tillåta steg till förändring och att våga .Våga dyka ner i mitt hjärtas värmande pulserande bo.

Nu är det helt öppet & naket . Första gången i detta liv . Att våga vara kärlek 100% Att för första gången vara så nära mitt hjärta – så sant, öppet & så sårbart. Men också underbart att känna. Att öppna upp för det som kommer ,är & våga känna. Att vara sann till mig själv och mina inre önskningar och känslor. Styrkan som kommer med det & stolthet till mig själv för varje nytt steg att våga. DET ÄR EN HÖGVINST <3

Så mina 2 nya jag och jag fortsätter på vår resa & välkomnar med tillit det som kommer i vår väg <3 Allt är som det ska och allt blir som det ska bli .

Love what your heart wants ,not what your eyes want. Don’t worry about what other say or think. This love and life is yours not theirs <3

Inlägg du kanske gillar

1 kommentera

Paulina 29 september, 2018 - 10:59

Fint skrivet.
Citatet talar till mig ❤️?
Tack för allt du delar ❤️

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.