Att skjuta budbäraren

av Anna Viresha
 Att lysa som solen även då mörker slängs på den
Att lysa som solen även då mörker slängs på den

Människor tenderar att bli mer provocerade av den som säger att något är fel,mot sanningen  än av den som orsakat felet.

Jag har varit med om mycket i mitt liv. Det har vi alla . Med våra egna story och ryggsäckar. Min ryggsäck har varit tung och svidit i hjärta och själ. Allt jag varit med om  har ändå i slutändan fört med sig ngt gott. Jag öppnade bla denna blogg. Att cancern öppnade upp kanalerna för mitt skrivande. Ett flöde som kommer naturligt. Utan att tänka. En blogg till att sprida ljus, vara en förebild och inspiration. När saker händer så kommer orden rinnandes ner från mina fingrar . Då vill jag skriva, då vill jag väcka andra att få med sig något av det som händer för just mej. Skriva från hjärtat och min sårbarhet .Jag är en sann själ som går framåt men ibland bakåt. Men inte lika många steg bakåt som förr och det är framsteg. 

Gör godhet utan att förvänta dig något tillbaka

Jag kan inte förvänta mig att andra jag hjälpt ska vara godhjärtade tillbaka och se livet klart. Att ta bort de små sugrören de ser världen med, Som gör att den som var den snälla plötsligt ska få så mycket ondska mot sig som är helt osant. Så vi kan aldrig förvänta oss något som vi inte vet kommer bli. MEN att vara ren i sitt hjärta i att vi gjorde vårt bästa ger kraft inåt. Som gör att vi kan fortsätta stå upp för sundhet och godhet framåt.

Att stå stark i sin kraft och vara stor som människa , det skapar fred på vår jord

Det gör ont i mig att människor kan få andra människor så blinda. Blinda för det jag, budbäraren kom med mitt i mitt känslokaos.  En bägare full av sanning ljus sårbarhet och nakenhet. Även om jag nu sitter här idag och blir trampad på som att det inte var någonting värt. Men i mig var det värt ALLT och lite till. Och det är det viktigaste. Det kan ingen ta ifrån mig. Min inre känsla som skapar frid . Yes. 

Tacka dig för att du gjort ditt bästa

Jag kan inte nog tacka mig själv för alla kurser jag gjort och gör. Så att jag kan hantera sådana situationer på bästa sätt. Det är just nu : Att inte ta åt mig , inte ta något personligt och inte bli lika liten. För det ligger ju inte i mig det som projiceras. Det handlar ju om något i den andra personen. Som gör att man måsta svartmåla , sprida osanna rykten och missrikta sin ilska utåt mot oskyldiga personer som ställt upp på olika sätt.

Utan budbäraren hade inte sanningen uppdagats <3

När sånt här händer behöver vi ta hand om det som bubblar i oss själva, läka och ta bort de trånga sugrören och se livet med kärlek och tacksamhet. Se ljuset mer än mörkret… Till dom som vill ha fred och kärlek på vår planet. Vara en förebild för andra med ett sund tänkande inom oss. Ha ögon med mjuk blick och öron med hjärtan som lyssnar. Att ifrågasätta sina tankar som skapas till en osanning. En osanning som dominerar det sanna rena. Som ingen annan kan veta än den som gått i mina skor. Eller dina skor…Att ha ömhets ord som kommer ut vår mun. Då är vi på rätt väg. Då lyser vi och får livsenergi. Prana.

Jag kan inte rädda alla utan att rädda mig själv först och därigenom fortsätta sprida min sanna ljusa energi längst min väg i livet, i mina skor.

Så tack Anna för dig och tack för allt jag varit med om som gör att jag är den jag är idag. Med kärleksögon, öron som lyssnar på sanning & en mun som pratar ljusa glada ord utan att döma eller tala illa om andra . De har också sina ryggsäckar <3

Går i min sårbarhet, nakenhet , styrka , kärlek och sanning

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.